Subiect: Despre preoti
View Single Post
Vechi 19.11.2006, 10:41:54
maria55 maria55 is offline
Senior Member

Data înregistrării: 10.10.2006
Implicit

la mine Sf.Liturghie e mai tirziu asa ca o sa-mi mai pierd un pic de timp pe aici .
Dupa a mea parere as vrea sa spun urmatorul lucru :
Toti sintem asaltati de fel de fel de ginduri . Problema este daca le primim ,sau nu . Ca "gindul ramane si produce aceleiasi consecinte " nu este adevarat .Gindul ramane numai daca vreau eu si atunci duce la cosecinte . De gindul rau se scapa prin rugaciune . De cite ori n-am vrut sa "sting de git" pe anumite persoane care m-au suparat . Va dati seama ce s-ar fi intimplat? Cineva de sus ne aude gindul? Ne aude gindul pe care l-ai primit ,si te binecuvinteaza daca l-ai rapus .E o lupta ddreapta si sfinta .Trebuie dusa !
Am invatat de la PREOTI sa ma rog pentru ei, si intr-adevar in citeva zile m-am eliberat , ba chiar persoana in cauza a venit si mi-a cerut iertare , de am ramas ca la dentist . Ce s-ar intimpla daca am da drumul la tot intunericul care exista in noi citeodata ? Am face ravagii , i-am rani pe multi ,s-ar naste conflicte cu urmari grave etc etc .
Impotriva gindului rau trebuie luptat . Asanumitul "adevar" nu se spune cu orice pret ,daca raneste se ascunde , lupta-te tu singur cu iadul tau nu-i molipsi si pe altii .
Si cum am spus rugaciunea netezeste toate . Ma iertati ,asta nu e decit parerea mea .Daca stau prost vreau sa fiu corectata !
Doamne ajuta !
Reply With Quote