Citat:
În prealabil postat de cris22
....imaginea femeii ideale la care viseaza el e diferita de imaginea mea. Sa nu va inchipuiti acum ca eu as fi muma padurii; nu, pur si simplu, eu nu sunt ca "ele", si mai ales deoarece - banuiesc eu si zice el -eu sunt deja "cucerita" si prea "familiara" ca sa mai trezesc interesul.
Cred uneori ca era mai bine sa fi fost vorba de o problema pur fizica...
.... de ce eu...?
|
Gelozie, frustrare, complexe. Am auzit ca asa reactioneaza femeia pusa in asemenea situatie.
Te simti neacceptata, nedorita. Iar ce ai pus tu intre ghilimele, vorbele lui, mi se par de fapt scuzele lui.
Daca nu te accepta cu adevarat, ce il impiedica sa divorteze?
Sa fim seriosi, daca nu avea el probleme, pe care le-ar fi avut probabil si cu miss univers, si daca nu te-ar fi placut, ar fi fost cumva atras de alta, in atatia ani.
Si sa nu spuneti ca omul vrea doar sa traiasca in curatie, si ca nu ti-a spus si tie! Mi se pare ca macar atat e cazul sa-i impartaseasca sotiei.
Parerea mea e ca el are probleme, iar tu poti sa-i fii alaturi, sau sa-ti vezi de viata ta. Pana ce el nu accepta ca are o problema fizica sau psihologica, nu ai ce sa-i faci. Iar tendinta lui e sa dea vina pe tine, din pacate.