View Single Post
Vechi 15.08.2008, 09:27:28
vsovi vsovi is offline
Banned

Data înregistrării: 16.02.2007
Locație: har†>>>s'C'e'r
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de adrian010155
Citat:
În prealabil postat de miricaalinamaria
am o problema si v-as ruga sa ma ajutati sa ma dezmeticesc. am primit fara sa solicit o revista "de analiza si opinie crestina" zic ei- SEMNELE TIMPULUI- si nu am nici un fel de informatie despre cei care o editeaza. stie cineva cine sunt ?
Vsovi, poti sa consideri ca rege al tau si pe riga Cripto. E dreptul tau si problema ta dar te rog nu-i mai face comunisti, asa ca pe o acuzatie, pe cei care nu sunt de acord cu tine. Un minimum de educatie democratica ti-ar spune despre comunism ca este una din culorile spectrului politic, nicidecum un fel de bau-bau. Daca iti amintesti, prin 1990 sau 1991, nu mai tin minte cu exactitate, a fost o tentativa de reinfiintare a partidului comunist. Ei bine, singurul care a aplaudat aceasta initiativa a fost Ion Ratiu, restul parlamentarilor huiduiau, desi fusesera comunisti cu pozitii importante, spre desosebire de Ratiu, care nu fusese comunist dar care avea o educatie democratica autentica, nu una de mucava.
tzi se pare ca am afirmat ce afirmi dumneata ca ash fi facut-o, poi eu spuneam ca se vad in tine mentalitatzi de comunishti, deci mentalitatzile alea spurcate ale lor cand te lapidau fara nici un temei prin insinuara shi potlogarii, prin shantaj shi minciuna, deci e vorba despre anumite lucruri negative shi nu doar ca apartzineau de comunism ca tzi-am zis clar ca nu fac politica dar tu o faci shi ma acuzi pe mine suspicionandu-ma de interese politice... oare n-am scris foarte clar ce am scris? ma potzi combate cu ceva argument? vad ca acleashi suspiciuni shi insinuari specifice celor cu barna in ochi, ce vin din fostul regim instaurat prin furt, vioalentza, minciuna, truc, shi teroare se mai manifesta in unii oameni care prefera sa ramana orbi shi fideli, ma intreb cui oare? securitatzii cezarului sau agenturilor de la rasarit ori de la apus? dar sa nu transformam topicul in discutzii absurde, ca doar nu te pun la nimic, nu-tzi cer sa respectzi Adevarul, tu fa cum crezi, cum te duce mintea...

dar nu se poate sa ma las orbit de nemultzumirile shi insinuarile shi sa continui sa ma inchin minciunilor ce inca se mai manifesta prin mentalitatea de azi a romanilor...

nu e vorba de comunishti sau de oameni ai muncii tovarashe, ci e vorba ca unii dintre ei sunt manjitzi rau de tot iar mentalitatea impusa este inca prezenta nu numai in coshmarurile noastre... ci multzi le dau inca dreptate

tzi-am zis ca nu ma intereseaza sa infierez comunismul engross caci fiecare are faptele shi sentimentele lui mai bune sau mai rele shi nu sunt mai buni occidentalii de la rasarit sau de la apus cu nimic, ba poate chiar mai rai... deci nu e vorba de politica....

Iar Riga Cripto este foarte buna poezia ca e facuta de un matematician care a jonglat cu termenii, shi era shi credincios acest Barbilian.... nu intamplator se numeshte asha... poate o citezi sa vezi cat de plina de sare shi piper este pentru cine o shtie descifra :), dar tu m-ai luat in zeflemea...

multe indemnuri de la comunishti erau bune dar le-au inchiat la cezar, dar unul este chiar absurd, este nemultzumirea shi razvratirea macelului ridicata la rang de dreptate... sa fim serioshi... ca doar asta este o mentalitate bolnava de a aduna naivii ca sa facem prapadul de pe gLume... adica sa le luam noi locul la aia cu bani... shi sa fim mai ceva ca ei... in faradelegi ma refer...

892x???:(:(
Reply With Quote