eu nu ca shi jignire tzi-am zis ca eshti dobitoc ci referitor la textul pe care l-ai dat... ca nu-tzi mai port pica fiindca speram ca tzi-a fost spre linishtire micul canon de suspendare temporara, eu nu l-am dorit, dar crede-ma ca ne-a priit, a fost mai putzina cearta, mai putzina canoniada, mai putzine anateme, mai putzin circ shi orgolii inutile... dar am intzelesc ca dumneata chiar daca ai revenit la BOR ai de lucru mult cu radacinile pomului rau cu roade rele care se numeshte stilism schismatic, iar noi ashtia de ai casei cu piliqq alintat ce se crede sfintzishor, adica eu, mai mult ca pentru asta capat mereu cate o scuza shi o autoindreptzaire cand defapt se vede cat colo ca este asha cum zici, ma chinui mereu shi in zadar shi mai shi tarasc shi pe altzii dupa mine... aici chiar ai spus adevarul shi ce m-ash face daca nu ar fi fost Hristos sa ma mai linishteasca din cand in cand? cred ca ma urcam pe peretzi sa fur becul de la candelabru sau faceam tumbe ca shi catzelushii sa capete plimbare prin parc... shtim noi ce se gaseshte prin park...
deci nu tu eshti dobitoc ci ce ai scris daca ai scris serios atunci nashte shi intrebarile mele poate putzin rautacioase... dar dumneata cum te comportzi? ???:dontgetit:
|