Citat:
În prealabil postat de ceruti
E interesant de urmarit daca ti se va raspunde la aceasta intrebare. Tind sa cred ca nu, intrucat logic, nu exista suport biblic pentru acest fapt. Discutam cu un preot ortodox acum 3 ani si l-am intrebat daca el crede ca omul caruia tocmai ii facuse slujba la cimitir, a fost dus in locul de verdeata, iar preotul, sincer, incepe sa zamebeasca si zice : apai...cine stie ce o mai fi dincolo, mai omule... asta imi e serviciul... ce sa fac... incerc sa mi-l fac si eu cat pot de bine....:dozingoff:
|
Poate sa se roage plangand preotul ala si toti rugatorii impreuna sa fie sfinti in viata; daca sufletul este negru de pacate si nu s-a pocait nici in ceasul al unspelea, atunci va merge sigur la intuneric!
Mie-mi plac povestile alea despre sufletele care au fost duse la plimbare prein iad sa vada muncile cele grele si diverse :)) (este chiar pe acest forum un topic deschis mai demult in care ne-a relatat cineva o astfel de experienta) Si care s-au intors sa ne spuna care chin este atribuit carui pacat in parte... Ca si cum fiecare om are un singur pacat si pentru ala este chinuit intr-un singur fel... Ce se intampla cu cei care au doua pacate (!) sau cateva zeci si sute, cum e de fapt? Sunt chinuiti multiplexat in timp?!
Dar, sa ramanem la subiectul propus la inceput. Si sa nu ne prezinte cineva argumente si citate din Traditie care contrazic vreun verset din Noul Testament.