View Single Post
Vechi 15.08.2008, 15:36:27
alexandra28again alexandra28again is offline
Senior Member

Data înregistrării: 18.07.2007
Locație: aaaaa
Implicit

1. de ce crestinism:
-este singura religie care propovaduieste desavarsirea,deci pe Dumnezeu,singura religie care propovaduieste iubirea dusmanului,iertarea lui,puritatea,etc
-exista nenumarate dovezi ca ea este Adevarul,profetiile Vechiului Testament implinite in Noul Testament,profetii ale Noului Testament implinite in zilele noastre
-singura religie in care Dumnezeu nu este doar un zeu care sta si pedepseste,ci in care Dumnezeu se coboara printre oameni si simte suferinta lor,precum noi
-iL are pe Iisus care este ce poate fi mai dulce pe lumea asta

2.de ce nu alte religii:
-iudaismul a fost doar o etapa in istoria omenirii care a fost implinita,desavarsita de crestinism
-budismul nu se poate numi o religie,ci mai mult un stil de viata.
-ateismul-sa crezi ca tot acest univers si toata complexitatea existentei omului si a Pamantului este doar o coincidenta sau se trage din o explozie,sau mai stiu eu ce,mi se pare cea mai mare aberatie.
-islamul-nu pentru ca nu imi place moartea,nu imi place varsarea de sange,nu imi place pedofilia,nu imi place violul,nu imi place razbunarea,nu imi place sa omor crestini si evrei,nu imi place de SATANA-cel care a trimis aceasta religie in lume

3.Am gasit argumente in favoarea alegerii crestinismului dar nu am putut sa gasesc macar un motiv pentru care nu mi-ar placea crestinismul.
Reply With Quote