Citat:
În prealabil postat de ancah
Nu fii atat de sigura de acest lucru, Marina. Mergi pe forumul catolic si vezi reactia catolicilor la ei acasa, nu aici, unde sunt in inferioritate numerica. Vei avea multe de invatat cititnd putin ce scriu ei acolo.
|
Draga Anca eu am afirmat aceasta nu referindu-ma la forumul lor in care nu am avut niciodata curiozitatea sa intru; dorinta mea e sa aflu cat mai multe despre credinta mea ortodoxa... eu vorbeam din experienta de viata nu din postarile unor rataciti extremisti de pe forumurile catolice care nu cred ca reprezinta adevaratul catolic... toti catolicii pe care eu i-am intalnit de-a lungul vietii mele(si in acest capitol includ si preotii catolici cu care am discutat pe teme de religie) au respect pentru credinta ortodoxa, nu mi-au rostit nici un cuvant de jignire sau contra, absolut nimic!!!... totul armonios in vorba si in gesturi.. si sincera sa fiu nu cred ca au jucat teatru ptr ca as fi simtit catusi de putin daca e ceva fals.La asta ma refeream.
Dar daca stau sa ma gandesc bine... nu era cazul sa generalizez.. chiar daca eu personal nu am intalnit astfel de fanatici catolici, posibil ca ei sa existe!
Si de curiozitate chiar am sa iti urmez sfatul si am sa intru pe forumul lor:)