În prealabil postat de Iustin32
Iata cateva versete in care se vede clar ca prin moarte Apostolii si toti crestinii Il vor urma pe Hristos:
36. Doamne, L-a întrebat Simon-Petru, unde Te duci? Răspuns-a Iisus: Unde Mă duc Eu, tu nu poți să urmezi Mie acum, dar mai târziu Îmi vei urma. Ioan 13,36
2. În casa Tatălui Meu multe locașuri sunt. Iar de nu, v-aș fi spus. Mă duc să vă gătesc loc.
3. Și dacă Mă voi duce și vă voi găti loc, iarăși voi veni și vă voi lua la Mine, ca să fiți și voi unde sunt Eu.
4. Și unde Mă duc Eu, voi știți și știți și calea. Ioan 14, 2-4
32. Iar Eu, când Mă voi înălța de pe pământ, îi voi trage pe toți la Mine. Ioan 12,32
25. Și Iisus i-a zis: Eu sunt învierea și viața; cel ce crede în Mine, chiar dacă va muri, va trăi.
26. Și oricine trăiește și crede în Mine nu va muri în veac. Crezi tu aceasta?
13. Socotesc, dar, că este drept, câtă vreme sunt în acest cort, să vă țin treji, prin aducerea aminte,
14. Fiindcă știu că degrabă voi lepăda cortul acesta, precum mi-a arătat Domnul nostru Iisus Hristos.
15. Dar mă voi sili ca, și după plecarea mea, să vă amintiți necontenit de acestea,
51. Adevărat, adevărat zic vouă: Dacă cineva va păzi cuvântul Meu, nu va vedea moartea în veac Ioan 8,51
40. Că aceasta este voia Tatălui Meu, ca oricine vede pe Fiul și crede în El să aibă viață veșnică și Eu îl voi învia în ziua cea de apoi. Cine mănâncă din pâinea aceasta viu va fi în veci. I Ioan 7,40,51
27. Oile Mele ascultă de glasul Meu și Eu le cunosc pe ele, și ele vin după Mine.
28. Și Eu le dau viață veșnică și nu vor pieri în veac, și din mâna Mea nimeni nu le va răpi. Ioan 10,27-28
Tu te agati de versetul cu mortii care nu stiu nimic din VT care poate fi talcuit cu privire la necredinciosi, cei morti sufleteste de care vorbeste chiar Mantuitorul cand spune unui ucenic: ,,Lasa mortii sa-si ingroape mortii lor, iar tu urmeaza Mie,,
|