28. si Eu le dau viatã vesnicã si nu vor pieri în veac, si din mâna Mea nimeni nu le va rãpi. Ioan 10,27-28
Tu te agati de versetul cu mortii care nu stiu nimic din VT care poate fi talcuit cu privire la necredinciosi, cei morti sufleteste de care vorbeste chiar Mantuitorul cand spune unui ucenic: ,,Lasa mortii sa-si ingroape mortii lor, iar tu urmeaza Mie,,
Luca 9 .29 Si pe când se ruga El, chipul fetei Sale s-a fãcut altul si imbrãcãmintea Lui albã strãlucind. Si iatã doi bãrbati vorbeau cu El, care erau Moise si Ilie.
Biblia ne invatã cã Ilie a fost inãltat la cer , dar Moise era mort. Deut. 34.5 (Si a murit Moise, robul lui Dumnezeu, acolo, in pãmântul Moabului)
Tu chiar nu vrei sa intelegi ca sufletul omului e ne natura spirituala asemenea ingerilor. Deci tu contrazici Biblia care spune clar ca Moise a vorbit cu Hristos. Dar ingerii si arhanghelii ce fel de trup au, vorbesc ei cu oamenii sau e vreo holograma asemenea lui Moise.
Nu degeaba a spus un Sfant Parinte ca diavolul-arhicon-teolog al ereziilor e foarte greu de biruit. Pe tine te calareste rau de nu vrei sa intelegi. Tu ai fost ortodox?
|