Buna tuturor, as dori si eu sa fiu lucratoare mai mult cu fapta...decat cu vorba...dar cand e vorba de un sfat bun nu preget sa-l dau...de ex. ma bucur ca datorita mie doua cunostinte femei au reusit sa aiba cate un bebelus...sfatul meu le-a folosit...unei pers de sex masculin i-am gasit un loc de munca stabil...am grija de parintii mei bolnaviori, am grija de copilul meu de la 8 luni de cand m-a lasat taica-sau cu el, si pana acum cand are 9 ani,si alte or mai fi dar sincer fara Dumnezeu nu as fi reusit...cine m-a adus aici catre Dumnezeu? ...m-am nascut intr-o familie de oameni muncitori dar total fara inclinatii crestinesti..nu post, nu mers la biserica,nimic duhovniceste...si din aceasta cauza mi-a fost tare greu,lipsea ceva ,care mi-ar fi umplut inima...nu stiam ce.m-a casatorit si foata mea soacra o femeie credincioasacu frica lui dumnezeu mi-a insuflat asta...dar fiul ei fostul meu sot nu avea nimic in comun cu credinta...superficial...ba mai mult m-a tradat in prima luna de la casnicie...si tot asa din rau in mai rau...dupa 10 ani din care vreo 3 am convietuit si am facut si un copil minunat, el plecand la munca peste hotare s-a produs despartirea..nici acum nu constientizam dragostea lui Dumnezeu...dupa cativa ani buni de lupta singura cu viata ,cu un copil, cu divortul ,cu partajul chinuitor si greu,simteam ca am nevoie de Dumnezeu...asa ca dupa o vizita la manastirea Tudor Vladimirescu cu o buna prietena(sunt din Galati)la o maicuta draga,care ne-a indemnat sa ne ducem la un preot minunat care a devenit duhovnicul meu,si dupa ce am citit cartea marelui prooroc al neamului romanesc, parintele Arsenie Boca- Taina Sfintei Cununii,viata mea a luat o alta intorsatura...m-a miscat din temelii,mi-a schimbat cursul vietii, si am gasit alinarea sufletului in biserica ,in invataturile sfintilor parinti, si ajutorul multora dintre acestia...sunt fericita ca Dumnezeu ma suporta, ca e bun cu mine si ca ma sprijin in ceea ce fac ,mereu. asa ca nu deznadajduiti, NOI NU PUTEM SA-L IUBIM PE DUMNEZEU ,CUM NE IUBESTE EL PE NOI. ma simt implinita si multumita, pot spune ca aceasta e adevarata fericire. Doamne Ajuta-ne pe toti!
|