,,Sfintii Apostoli au propovaduit Evanghelia cu Vechiul Testament in mana. Toata Scriptura vorbea despre Domnul Iisus Hristos si planul de mantuire a lui Dumnezeu.,,
Daca e asa, de ce nu L-au primit toti evreii pe Hristos, ci doar o mica parte din ei? Nu stiau ei Scriptura si Proorocii? Stiau, dar mandria si invidia ca si pe voi, i-a pierdut.
,, Gasesc in Sfanta Scriptura orice invatatura care sa ma indrepte catre mantuire.,,
Eu am forte mare consideratie fata de Biblie, mai mare decat a voastra, pentru ca eu, om pacatos, chiar daca o citesc, nu o talcuiesc dupa mintea mea, ca voi, ci eu fac ascultare de Biserica- stalpul si temelia Adevarului (I Tim 3,15), dupa cum spune Scriptura:
22. Ascultarea este mai bună decât jertfa și supunerea mai bună decât grăsimea berbecilor.
23. Căci nesupunerea este un păcat la fel cu vrăjitoria și împotrivirea este la fel cu închinarea la idoli.(I Regi 15, 22)
Tu nu ai facut ascultare decat de oameni plini de mandrie, cum e Hellen White, caci ce stii nu e de la tine, ci de la cei care te-au indoctrinat.
|