View Single Post
Vechi 17.08.2008, 20:14:29
cristiboss56's Avatar
cristiboss56 cristiboss56 is offline
Senior Member

Data înregistrării: 16.12.2006
Locație: Oricare ar fi vicisitudinile zilelor și anilor,oricare ar fi durata lor,vine ora răsplatei:BRĂTIANU
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de whist
Citat:
În prealabil postat de cristiboss56
Citat:
În prealabil postat de alynnna
O topic inutil pentru un om ce aspira spre asceza:D:D
E problema lor! A noastra e sa ne vedem pacatele noastre ortodoxe.:cool: Mi se pare o impertinenta sa intri in ograda altuia sa faci curatenie:|
alinnna draga, nu cred ca e vorba de bagat nasul unde nu trebuie. Pur si simplu mie, cel putin mi s-a parut ridicol cum s-au "botezat "pe banda 13 prunci in 5 minute si nu ar fi timpul ci modul. Crede-ma ca nici o religie nu o iau in deradere sau mai stiu eu ce , ci o respect si ii respect pe cei ce o practica. Nicicand nu fac altuia ce nu mi-ar place mie, cu exceptia celor hulitori de Dumnezeu si ateilor, in fata carora imi ies din pepeni, din pacate.
Prietene nu te mira doar de actul simbolic facut de Papa...uite in gradina noastra unde: 1. sunt botezati copii fara a le citi lepadarile 2.sunt bagati in cristelnita si stropiti cu putina apa...deci cum e corect Stropire sau Afundare?
3.popii astia sunt morti dupa bani
Nu cred ca "popii astia"sunt topiti dupa bani. Cel ce se topeste dupa bani este cel ce agoniseste fara rost, iar rostul banului intru intretinerea Bisericilor si a cheltuielilor personalului auxiliar, sunt foarte mari, iar fondurile centralizate sunt complet insuficiente. Preotii au in atributie si administrarea , contabilizarea , fiecarui banut strans si asa insuficient pentru facturile si cheltuielile ce navalesc, luna de luna.
Reply With Quote