Citat:
În prealabil postat de Iustin32
HRISTOS A VORBIT CU MOISE, CU SUFLETUL LUI NEMURITOR, CARE ARE VIATA VESNICA SI NU DOARME SAU E AMORTIT.
DACA TU imi aduci 20 de versete care descriu moartea (intaia) ca pe un somn in care nu este nici un fel de cunoastere, eu iti aduc 40 care spun contrariu.
|
Dupa spusele dvs., cand a fost pe muntele schimbarii la fata, Domnul Iisus Hristos a stat de vorba cu doua persoane diferite ca stare existentiala. Ilie, care a fost rapit la cer, fara sa cunoasca moartea, era cu trup si suflet. Moise, care a cunoscut moartea, era doar un suflet nemuritor. Cam incalcita treaba. Ba, mai mult. Dvs. sustineti ca Domnul Iisus Hristos a facut ceva ce era un pacat de moarte: a vorbit cu un om care a murit (si nu fusese inviat- opinia dvs.). Era Domnul Iisus Hristos un spiritist? Cam asa arata, conform teoriei dvs.
Eu sunt de parere ca, atat Ilie cat si Moise erau intr-o stare identica. Consider ca Moise a fost inviat si ridicat la cer. Arhanghelul Mihail s-a luptat cu diavolul, pentru trupul lui Moise (Epistola lui Iuda, vers.9). De ce oare? Facea colectie de cadavre?
P.s. La urmatoarea postare va transmit cele 20 de versete pe care le-ati cerut. O sa-mi ia putin timp sa le selectez, pentru ca sunt foarte multe si nu vreau sa incarc discutia. Pregatitile si dvs. pe cele 40. Si daca o sa le aveti (ceea ce nu cred), pe care le vom lua in considerare si pe care le vom elimina?