Citat:
În prealabil postat de vasinec
Citat:
În prealabil postat de vsovi
poi talharul acela a ajuns cu Hristos in Rai chiar in ziua aceea, PUNCT
iar Hristos cand s-a inaltzat la 40 de zile s-a inaltzat la Tatal,
|
Sa inteleg ca Raiul este intr-o parte iar Tatal este in alta parte?
Talharul s-a dus singur in Rai, fara Domnul Iisus Hristos?
|
poi nu vezi ca nu vrei sa pricepi ci pe dos procedezi? dumneata vrei altceva ce nu am habar...
poi ia shi citeshte cum scrie shi crede ca asha s-a intamplat. Chiar in ziua acea a fost cu Mine in Rai... deci putea ca iertate ii fiind pacatele pentru ca in ultima clipa a vietzii sale in loc sa-l blesteme sau sa-l Huleasca pe Hristos ca toate gloatele stranse pe golgota, talharul a preferat sa se caiasca shi sa spere shi sa Creada in Hristos, cerand sa fie pomenit in Imparatzia lui Dumnezeu, iar Domnul i-a auzit rugaciunea pentru credintza sa, shi promisiunea a shi facut-o chiar in ziua aceea, dar nu neaparat s-a dus in Rai cu el caci ingerii slujindu-i cu credintza shi facand acelea ce li se poruncesc de catre Hristos, l-or fi dus pe talhar in Rai, nefiind nevoie de prezentza Domnului caci Domnul se coborase la iad sa-l scoata pe Adam shi pe Eva shi pe ceilaltzi dupa socoteala Sa... Dar fiind Fiul intr-u Tatal, ...
mai bine nu mai continui ca dumneata oricum nu sa pricepi vrei ci ai alte interese, nu-tzi pasa de Adevar, rastalmaceshti shi citeshti pe dos... asha cum v-au invatzat nu Domnul ci jidovii...
Deci a fost in Rai cu talharul shi in iad dupa Adam shi Eva shi ceilaltzi cazutzi shi inchishi care au ispashit canonul durerilor pana ce au platit pentru fiecare banutz shi a treia zi a inviat din mortzi...
deci exista IAD, RAI shi viatza aceasta de pe pamant, shi la Tatal sunt multe Locashuri, iar la Tatal nimeni nu s-a suit afara de Cel ce de acolo s-a coborat... shi shade Deadrapta Tatalui...
dar dumneata pune intrebari viclene shi demonstreaza-mi mereu ca te mint shi fa-l shi pe Hristos ca vorbea pilde inshelatoare shi mincinoase, vise sau basme parca ai zis, shi apoi o sa vedetzi voi pe unde ajungetzi... treaba voastra shi imi pare rau ca iar m-am amestecat... mai bine va las odata in plata Domnului... ???