View Single Post
Vechi 18.08.2008, 13:53:43
vsovi vsovi is offline
Banned

Data înregistrării: 16.02.2007
Locație: har†>>>s'C'e'r
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de vasinec
Citat:
În prealabil postat de vsovi
poi talharul acela a ajuns cu Hristos in Rai chiar in ziua aceea, PUNCT

iar Hristos cand s-a inaltzat la 40 de zile s-a inaltzat la Tatal,
Sa inteleg ca Raiul este intr-o parte iar Tatal este in alta parte?

Talharul s-a dus singur in Rai, fara Domnul Iisus Hristos?
poi nu vezi ca nu vrei sa pricepi ci pe dos procedezi? dumneata vrei altceva ce nu am habar...

poi ia shi citeshte cum scrie shi crede ca asha s-a intamplat. Chiar in ziua acea a fost cu Mine in Rai... deci putea ca iertate ii fiind pacatele pentru ca in ultima clipa a vietzii sale in loc sa-l blesteme sau sa-l Huleasca pe Hristos ca toate gloatele stranse pe golgota, talharul a preferat sa se caiasca shi sa spere shi sa Creada in Hristos, cerand sa fie pomenit in Imparatzia lui Dumnezeu, iar Domnul i-a auzit rugaciunea pentru credintza sa, shi promisiunea a shi facut-o chiar in ziua aceea, dar nu neaparat s-a dus in Rai cu el caci ingerii slujindu-i cu credintza shi facand acelea ce li se poruncesc de catre Hristos, l-or fi dus pe talhar in Rai, nefiind nevoie de prezentza Domnului caci Domnul se coborase la iad sa-l scoata pe Adam shi pe Eva shi pe ceilaltzi dupa socoteala Sa... Dar fiind Fiul intr-u Tatal, ...

mai bine nu mai continui ca dumneata oricum nu sa pricepi vrei ci ai alte interese, nu-tzi pasa de Adevar, rastalmaceshti shi citeshti pe dos... asha cum v-au invatzat nu Domnul ci jidovii...

Deci a fost in Rai cu talharul shi in iad dupa Adam shi Eva shi ceilaltzi cazutzi shi inchishi care au ispashit canonul durerilor pana ce au platit pentru fiecare banutz shi a treia zi a inviat din mortzi...

deci exista IAD, RAI shi viatza aceasta de pe pamant, shi la Tatal sunt multe Locashuri, iar la Tatal nimeni nu s-a suit afara de Cel ce de acolo s-a coborat... shi shade Deadrapta Tatalui...

dar dumneata pune intrebari viclene shi demonstreaza-mi mereu ca te mint shi fa-l shi pe Hristos ca vorbea pilde inshelatoare shi mincinoase, vise sau basme parca ai zis, shi apoi o sa vedetzi voi pe unde ajungetzi... treaba voastra shi imi pare rau ca iar m-am amestecat... mai bine va las odata in plata Domnului... ???