Citat:
În prealabil postat de consuela
eu cred ca voi v-ati insusit credinta din babe pt ca nu ganditi logic. Cum poti sa ceri ca cineva care e corect, respecta regulile, nu a gresit, e credincioasa sa isi iroseasca viata cu un ateu curvar nesimtit si tupeist? Adica D-zeu ar vrea sa o sacrifice pe ea si tineretea ei ca sa il salveze pe ateu? Adica D-zeu il iubeste pe el si o uraste pe ea? Hai sa fim toti atei sa nu ne urasca D-zeu atunci! -la asta duce gandirea voastra babeasca si sfidatoare de logica!
Sa se salveze singur cand o avea chef, D-zeu nu forteaza pe nimeni, face imposibilul cu cine merita si cu cine vrea si e deschis, iar ea are tot dreptul sa-l lase si sa-si refaca viata-asa spune religia nu spune degeaba! Citati niste chestii pe care incercati sa le aplicati unde nu merge sfidand logica. Eu cred ca ar trebui sa luati niste lectii de logica inainte sa invatati citate ca papagalul si sa le trantiti unde nu se pot aplica.
|
draga mea, se pare ca avem o gandire cat de cat comuna.nu stiu de ce aceste femei nu inteleg viata. probabil nu sunt casatorite, probabil au modele in viata care au suferit, probabil nu stiu ce inseamna o relatie bazata pe respect, incredere,armonie, dragoste. a fi preoteasa, inseamna a sta ca in manastire?a nu citi o revista mondena, a nu merge la coafor sau intr-un club? dragelor sunt si eu om cu nevoi atat spirituale cat si materiale. omul este liber in limita impusa de Dumnezeu. El ne lasa sa ne facem viata cum consideram ca e bine.fiecare are perceptie diferita asupra binelui.