View Single Post
Vechi 20.11.2006, 13:24:36
mihaela_maria mihaela_maria is offline
Junior Member

Data înregistrării: 07.06.2006
Implicit

Citat:
În prealabil postat de CM
Ma bag si eu ca musca in lapte dar, poate te ajuta cu ceva....
Intrebare:
Ce treaba ai tu in aceasta problema?
Este sora ta?
Daca da, si doresti sincer binele ei, mai bine ai asculta-o daca isi doreste acel copil. Poate ca in realitatea ei, nu doreste.
Evident ca chestii de genul linia din palma si alte asemenea sunt simple pretexte ale tinerei femei. Poate este scuza ei de a nu se mai justifica in permanenta fata de ceilalti. Nimeni nu este dator fata de nimeni, si in nici un caz nu trebuie sa se scuze de ceva, iar ceilalti nu trebuie sa culpabilizeze persoana.
Daca copilul nu este dorit si nu vine, asta este.
Cat despre fumat, nu are nici o legatura. Atatea mame fumeaza, din pacate pentru copil si in sarcina.
In general, nu trebuie sa ne bagam unde nu ne "fierbe oala" cum se zice.
Daca ea iti va solicita ajutorul, atunci fa-o din tot sufletul.
ptr. CM : nu este sora mea, este cumnata mea! Si din discutii reiese ca si-ar dori un copil, doar ca nu e dispusa sa fac nici un compromis....
Dorinta de a face ceva, vine tocmai din faptul ca merg destul de des in aceasta casa, si mi-e greu sa gasesc mereu o stare de incordare...pe de o parte ea mi se plange, pe de alta soacra mi se plange....iar eu ce pot sa fac? Problema e destul de grava...si nu ma lasa inima sa stau cu "mana in san", ca e pacat sa se strice asa de usor, ce s-a construit asa greu in timp.
Reply With Quote