20.08.2008, 20:55:28
|
Banned
|
|
Data înregistrării: 18.08.2008
Religia: Alta confesiune
|
|
Citat:
În prealabil postat de s_snape
Citat:
În prealabil postat de dorstor
Pe tine nu te baga nimeni in seama si vrei sa pari interesanta aici.Mie imi starnesti doar mila si indispozitie stomacala si nu pt ca nu crezi in Dumnezeu,ci pt ca nu dai semne de inteligenta/Trebuie sa stii ca Satan este prost de da in gropi,iar adeptii lui sunt si ...!Asa ca nu poti primi nici un raspuns pt ca nu esti in stare sa-l pricepi!Si acesta va fi iadul tau in viata de aici:vei dori multe si nu vei avea nimic dinceea ce doresti!si ...acum scuza-ma ca nu-ti voi mai raspune pana nu postezi si tu ceva mai interesant<Pana cumm ai reusit sa ma plictisesti!
|
Poti sa ma injuri pe mine, pe adeptii lui Satan si pe Satan cum te conduce inspiratia, fii invitatul meu. As putea sa fac si eu asta cu tine, crestinii si cu Dumnezeu, dar eu nu sunt la nivelul asta. Cat despre coeficentul meu de inteligenta, chiar nu stii absolut nimic...ma consideri proasta doar,pentru ca nu impartasesc aceleasi idei cu voi, nici macar nu ma cunosti. Dar fii invitatul meu sa ma judeci daca vrei. Eu n-o sa fac astra pentru ca nu te cunosc.
|
Si s-ar putea sa nu mai am timp pentru asta, cum spera ioanhodean.
|