Citat:
În prealabil postat de jeny11
Am stat mult si m-am gandit daca sa abordez acest subiect care este marele meu bestem pot spune dupa cum voi arata mai jos inca de mica stiam unele lucruri care urmau sa se intample aveam 6 ani cand intr-o seara ma jucam impreuna cu fratii mei si m-am oprit brusc din joc si am inceput sa spun Doamne iartai pacatele lu mamare ca acum vine la Tine nu trebuie sa spun ca toti au inmarmurit nu trebuie sa va spun ca am fost certata de parinti si am fost pedepsita dar dimineata am primit o telegrama in care unchiul ne anunta ca a murit mamare exact la ora la care eu vorbisem atunci nu am bagat de seama ce sa intamplat toti am fost convinsi ca a fost o intamplare si ani au trecut apoi sora mea a nascut un baiat minunat care era lumina ochilor mei intotdeauna spuneam ca este un inger iar intr-o zi ingerasul sa imbolnavit pentru mine erea un soc si o rugam pe sora mea sa nu mearga cu el la spital cum o trimisese doctoru insistam ca o apucata dar nu vroiam sa spun de ce pana la urma am spus si anume Vladut va muri! din nou pedeapsa nu credea nimeni nu erea grav bolnav avea colici dar eu eream speriata tineam sa merg zilnic sa-l vad si el se simptea pe zi ce trecea mai bine iar doctori au hotarat ca adoua zi sa-l externeze tin minte ca erea o zi frumoasa de iulie iar sora mea era in culmea fericirii(abia mai tarziu m-ia spus ca insistentele mele o bagasera in sperieti) si a hotarat sa iesim in parcul din curtea spitalului acolo de cum am ajuns o tigancusa ne privea insistent si pana la urma sa apropiat de noi si ia spus surorii mele citez ca acele vorbe ma ard din 1982"draga mea ma-m codit dar trebuie sa-ti spun copilul tau este nebotezat cheama repede un preot chiar astazi ca tu crezi ca e sanatos dar ia-i dat o boala necrutatoare si nuva mai apuca ziua de maine stiu ca nu ma crezi dar iti spun adevarul tu trebuie sa lupti altfel nu vei apuca 40 de ani" nu trebuie sa va spun cum a reactionat sora mea ce vorbe iau iesit din gura apoi cand a venit mama mea sa ma duca acasa ia povestit mama care nu a crezut niciodata in asa ceva a spus ca nu crede dar de botezat tot trebuie sa il botezam asa ca nu vad nici un rau daca il botezam azi avem o ruda prin alianta preot la catedrala din oras si a propus sa apeleze la el dar sora mea sa opus ca vroia sa faca un botez mare iar cumnatul meu nu era in oras .Dar noaptea din senin lui Vladut a inceput sa-i curga sange din nas,dingura sa nu va spun ce soc pe sora mea a sunat la o vecina iar mama a alergat intr-un suflet si a adus preotul si l-au botezat apoi a venit verdictul doctorilor leucemie galopanta iar ingerasul meu sa stins sau scurs 25 de ani dar tot nutrece o zi in care sa nu ma gandesc la el si cred ca ma voi gandii pana la moarte.De atunci sora mea nu a mai fost ea nu a putut trece peste durere si nu a apucat 40 de ani a murit la39.Atunci am realizat ca ceva nu e bine cu mine si am mers la un parinte care ma calauzit pasii spre Domnul nu stiu de unde stiu dar in sufletul meu cred ca toate aceste puteri prevestirile,ghicitul etc vin din intuneric si daca nu iesti puternic sa lupti cu ele te duc la pierzare .Apoi cand aveam 17 ani tatal meu care ma iubea nespus de mult si care pentru mine era cea mai draga fiinta de pe aceasta lume si care tin sa spun nu a aratat niciodata ca crede in Dumnezeu poate doar ca nu injura si nu ne lasa nici pe noi sa o facem ma chemat la el si mia spus : Paslarita mea eu stiu ca tu sti ca eu voi muri in curand am fost socata nu spusesam nimanui ce simptism renuntasem sa mai vorbesc despre asta, a venit timpul sa iti spun adevarul ai vazut ca noi nu suntem o familie normala chiar daca eu am luptat sa fim stiu ca tu sti ca barabesnita(mama lui) lucra cu dracii a avut 9 care au facut-o sa faca mult rau si inainte poate nu e vina ei sa nascut cu aceste puteri cum ne-am nascut si noi dar ea nu a stiut sa lupte cu ele cum am luptat eu si cum am vazut ca lupti si tu ai o lupta grea de dus dar sa fii puternica necuratul e puternic te va incerca si prin suferinte si prin mari averi dar daca tu esti tare nu te va putea dobori trebuie sa te rogi fierbinte si sa stiDomnul te va auzi si te va ocroti tu trebuie sa fii stalpul acestei familii va veni timpul cand din senin vei sti sa faci fermece sa nu te sperii daca iti faci semnul cruci si spui piei satana va disparea apoi il vei vedea si pe el cu ochi lui infierati te va chinui te va ruga te va ameninta dar tu nu te speria atata timp cat esti puternica nu te poate atinge .Nu e bine sa spui nimanui ce patesti ca el poate lua orisice chip ca sa puna mana pe tine .Am fost socata nu-mi venea sa cred ce aud si in sufletul meu cred ca nici nu credeam .Tata a murit intradevar ,ani au trecut cu multe suferinte si necazuri dar cu credinta le-am depasit pe toate iar acum cinci ani cea ce imi spusese tata sa adeverit am trecut prin incercari groaznice dar am invins nu am cazut in ghearele lui stiu ca nu pentru totdeauna dar ma rog sa am credinta si putere sa lupt atunci cand va veni din nou.Un lucru stiu nu exista magie alba si magie neagra e una si aceasi toate vin din intuneric.DUMNEZEU SI MAIC DOMNULUI SA NE FEREASCA DE TOATE!
|
DOAMNE AJUTA JENY!!!!! POVESTEA TA MI-A FACUT PIELEA GAINA... TOATE PUTERILE CERESTI SA FIE CU TINE, SA TE SPRIJINE IN LUPTA CU INTUNERICUL... AMIN!AMIN! AMIN! AMIN AMIN!