View Single Post
Vechi 22.08.2008, 10:36:38
MarinaAlca's Avatar
MarinaAlca MarinaAlca is offline
Senior Member

Data înregistrării: 18.07.2008
Locație: The Land from Down Under
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de vsovi
mai oamenibuni, da voi nu v-atzi prins de ce zice dracu prin ingeri lui blestematzi ca o sa mori, ca tu luptandu-te cu sugestia shi gandul mortzii shi invingandu-l sa-tzi bagi singur gandul nemortzii care e mai al naibii ca nu mai faci nimic shi nu te mai pregateshti de viatza veshnica, ca dracul nu e doar "mare" mincinos ci shi un viclean perfid shi mishel...

nu-i asha draga Marina ca acum nu te mai gandeshti la moarte? care este calea mantuirii? Ei vezi cum "te-a ajutat" diavolul ca sa lepezi paza shi veghea shi sa stai intr-o falsa bunastare avind impresia pe termen mai lung ca nu mai mori... vezi cum te-a pierdut? asha ne pierde pe totzi. Ne ajuta sa ne autoinshelam shi doar dracu nu mai e devina din moment ce el tzi-a spus ca o sa mori... iar prin asta n-ai vrut sa-l crezi pe Dumnezeu ca pretzul pacatelor este moartea... iata cum le-a ticluit ca sa uitzi de moarte shi sa nu-tzi mai lucrezi mantuirea...

Gandul la moarte, shi la Judecata ne aduce in suflet conshtiintza cea dreapta... asha ceva parac ne indeamna sfintzii... ???
hai mai Vsovi!!!!!!!!!! in cazul meu nu-i asha... am trecut cu bine doar peste acea ispita in care diavolul s-a luptat cu mine sa ma piara... adica fatza de acea idee fatalista ca in ziua Y mor... dar asta nu inseamna ca acum nu ma sperie gandul mortii:):):)
ohohohoho!!! ba bine ca nu!!!! ma sperie rau de tot!!!! si nu stiu daca atat gandul ca nu o sa ma gasesc in aceasta forma de existenta cat faptul ca moartea ma va gasi nepregatita si sa ma vezi atunci nadushind si urland in vesnicie la "cazanelul cu smolicik":(:(:(:(:(:(
ca deh!! dupa marimea faptelor... in fine lasand la o parte gluma, repet ca in cazul meu imi e frica in continuare de moarte dar nu in forma paranoica, obsesiva.Un pupic ptr Vsovi
Reply With Quote