View Single Post
Vechi 22.08.2008, 10:57:53
petrurar
Guest

Implicit

Citat:
Īn prealabil postat de Florin-Ionut
Metoda calendarului nu-i deloc sigura. De cativa ani buni folosim anticonceptionale (Mercilon, Logest) si functioneaza bine, chiar fara efecte secundare, cum ne-a spus ginecologul.

Avortul este exclus din discutie, in caz ca va fi o sarcina nedorita. Scurt si clar, avortul este crima.

Deocamdata vorbesc la modul teoretic de o solutie extrema cum ar fi vasectomia. Nu am luat nici o hotarare, insa ma intereseaza pozitia Bisericii Ortodoxe relativ la aceasta problema. De asta am vizitat un preot la Catedrala din Timisoara, unul in varsta si casatorit, nu proaspat absolvent de Teologie fara experienta. Dansul mi-a sugerat o metoda ca legarea trompelor in caz ca nu vrem copii. Si chiar a subliniat de mai multe ori ideea asta...

Orisicum, maine am programare la un alt preot de la Biserica Studenteasca (recomandat de cineva care nu glumeste cand e vorba de problemele crestine) pentru a discuta despre cum se impaca adevarata pocainta cu relatiile sexuale intr-un cuplu casatorit ortodox. Adica nu vreau sa ma insel situandu-ma intr-o stare de fals crestinism, ca, decat asa, mai bine-mi continui starea apostatica in care ma gasesc acum... Daca vreau sa ma impac cu Hristos, atunci trebuie sa fiu sigur ca ceea ce fac nu-i va displacea, caci trupul trebuie sa fie templul Duhului Sfant si inima - camara cinei cu Iisus.

E complicat, dar nu imposibil; insa pentru asta trebuie sa gasesc un duhovnic bun, experimentat si drept inaintea lui Dumnezeu. Sunt sigur ca-l voi gasi intr-o buna zi.
nu te amagi ca un duhovnic va fi de acord cu ce doresti tu. ar trebui sa fie partas la crimele tale. si ale sotiei.
spurci sotia determinind-o sa ia conceptionale. ia-le tu, poate gasesti si fara efecte secundare.
sareacele femei, care din patima pentru barbatii lor, se pierd si mai trag si pe altii dupa ele.