Citat:
În prealabil postat de Cristalin
Subscriu la ce spune Mirean. Cunosc si eu aceasta "lucrare" si sunt vai de ei la ce idei si conceptii au despre ortodoxie si mantuire.
|
Mai sa fie, tu ce idei si conceptii ai despre ortodoxie ????!!!!
Iti spun eu... sa desfranezi la greu, sa bei, sa fumezi , sa asculti manele si inainte de toate sa NU GANDESTI SI SA NU TRAIESTI CRESTINESTE. Cat despre cel care a fost in lucrare si a spus ca epitropul i-a zis ca nu se mantuieste... am intrebare cati preoti cunosti matale care te invata gresit.... pe cati i-ai ascultat si i-ai aprobat si sunt fete biosericesti... Daca este adevarat ce a zis epitropul de ce nu i-ai spus in fata ca greseste....
Iti spun eu de ce ... este mai usor sa BARFESTI PE LA SPATE CA UN LAS SI SA PONEGRESTI DIN INVIDIE MUNCA,STRADUINTA SI RUGACIUNEA PARINTELUI VISARION.
Eu sunt aici de multi ani si am spus mereu ce am de zis ... dar stii ceva si tu ai o multime de greseli si tu ai gresit de 10000000000000000de ori si nimeni nu ti-a ponegrit parintele duhovnicesc, nimeni nu a spus despre mama ta ca este needucata ptr ca fisu sau fisa nu este in stare sa faca niste lucruri de bun simt.
Cred ca ar trebui sa-ti revizui atitudinea si sa te gandesti ca primii pasi spre ortodoxie i-ai facut datorita pr. Visarion.
Dansul ti-a dat elanul, ti-a construit temelia casai duhovnicesti... cine esti tu si cum iti permiti sa spui asa ceva cand arhimandriti cunoscuti si aprobati chiar de cei ca voi L-au sustinul si Il sustin incontinuare pe pr. Visarion.
Invata sa nu musti mana care te-a crescut caci viata iti va trage niste palme adevarate si nu ai sa stii de unde vin.
Asa cum se spune in vremurile noastre RECUNOSTINTA nu mai exista.
Mai bine taci... si nu mai scrie nimica nici tu si nici cei de teapa ta .
Pe toti care ii cunosc si l-au ponegrit pe pr. Visarion in final am vazut ca si pe alti preoti i-au ponegrit. Cu siguranta nu ai busola credintei in sufletul tau...
Taci ...macar in ceasul al 17 -lea.