View Single Post
Vechi 25.08.2008, 11:22:53
Laurentiu Laurentiu is offline
Senior Member

Data înregistrării: 13.08.2005
Implicit

Citat:
În prealabil postat de mihailo1983
buna ziua tuturor si in primul rind multumesc anticipat celor care imi vor sugera idei.cu vre-o 3 sau 4 saptamini in urma mama mea a gasit in ograda un pachet,iar in el era un craniu de gisca(sau ceva de felul asta),un ac si mai era niste par.ea la luat si la aruncat.de atunci tatal meu bea fara intrerupere(injura si se compoarta ca un obsedat,el fiind un om stapinit de obicei cu studii superioare),iar mamei ii amorteste miina aproape tot timpul si se smte din ce in ce mai rau.spunetimi,va rog cineva ce se poate de facut.imi fac griji pentru ei si pentru familie in general.va multumesc mult si ASTEPT sugestii.
Sigur sunt ceva farmece, de la vrajitoare din astea.

Vezi ca este rugaciunea Sfantului Ciprian care a fost cel mai mare vrajitor din vremea lui, ca dupa aceea sa devina sfant.

Este, trebuie citita de preot.

Imi aduc aminte ce am citit intr-o carte.Cineva a mers ani de-a randul pe la doctori pentru ca era foarte slabit si chiar daca manaca tot asa ramanea, se uscase de tot, dar doctorii nu i-au gasit nici un leac. Acest om a auzit si de Parintele Paisie si a fost la el. Iar Parintele i-a spus sa se duca undeva in gradina si sa dezgroape acolo intr-un loc anume ce era ingropat.

Sunt tot felul de chestii, la voi poate a fost facuta vraja cu efect invers ca daca arunci alea sa aiba acest efect.

Vrajile au puterea in general asupra celor care nu duc o viata crestina, care nu merg la biserica care nu se spovedesc etc Asupra acestora au mare putere pentru ca raman datori la tangalachi.
Deci vezi care este cauza vorbeste cu un duhovnic iscusit.
Reply With Quote