View Single Post
Vechi 25.08.2008, 14:03:06
sovidiu sovidiu is offline
Senior Member

Data înregistrării: 02.08.2006
Implicit

poi tocmai ca altfel nu erai in conformitate cu Hristos ci incercai sa ma faci sa cred ca sarcina lui Hristos e grea shi jugul sau este asemantor cu al gLumei gLumii... deci nicipedeparte BUN... astfel ca nici multzimea facultatzilor shi nici analfabetismul nu sunt o masura care sa reflecte sfintzenia respectiv ascultarea ci doar nashterea in Duhul...,

poi daca ai ridicat un perete stramb am incercat sa dau cu o nuca... dar daca nuca are miez in ea, credetzi oare ca shi omul are duh in miezul lui? CLD ne spune ca are duh... shi ca degeaba ingrijim olul daca duhul din el ajunge sa slujeasca shi ala tot la ol... n-am facut nimic altceva decat CultUrism... ne-am crescut nishte mushchi ai sulimenizarilor...

deci scuza-ma daca te-am combatut ca sa nu fii dumneata contra la ceea ce ne-a invatzat Hristos... ca doar n-a indemnat pe nimeni sa se instruiasca in cineshtie ce facultatzi shi ce cartzi sa studieze sau ce mari intelectuali shi carturari sa ajunga ca altfel greshesc... ci doar sa se sfintzeasca shi sa iubeasca curat, sa se pocaiasca shi smereasca alipindu-se de Biserica Lui... ce vad la preotzi shi sfintzi aia sa urmeze shi sa tzina... deci nu e vorba de nici o pilioqqsofie... :)