Citat:
În prealabil postat de petrurar
:thumbsup:
chiar asa? in buletinul tau scrie ca esti crestin-ortodox? eh, am ramas in urma.
si daca tu esti liber cugetatoare :dozingoff:, ce te mustra constiinta in legatura cu copilasul tau?
invata-l sa fie bun cu ceilalti si ordonat.
fa-ti datoria de parinte asa cum crezi tu de cuviinta.
cind vei fi cu adevarat ortodox, practicant, nu doar cu vorba, atunci va tinji inima ta pentru mintuirea copilasului tau. pina atunci nu ai cum sa intelegi ceva ce nu accepti ca fiind vital pentru tine si familia ta.
|
chestia cu buletinul era o metafora/gluma .. ma asteptam sa intelegi dar poate ca am fost prea serios.
ideea de liber cugetator e prea rotunda pentru tine pentru ca te face somnoros ? parca religia trebuia sa va invete sa fiti mai intelegatori cu noi astialalti care nu stim "calea cea dreapta" si care totusi incearca sa lege un dialog .. somn usor oricum.
nu ma mustra deloc constiinta, chiar nu ai mai vazut un om calculat in viata ta. incerc doar sa ma informez din cat mai multe surse. e un exercitiu care face foarte bine, ai putea sa-l incerci .
oricum o sa imi fac datoria de parinte. sa nu ai nici o grija.
in legatura cu ultima propozitie, ma gandesc daca nu acel "ceva" devine vital doar prin accept, daca nu el nu e si nu va fi de loc vital. hai ca zici tu ceva aici parca.