View Single Post
Vechi 26.08.2008, 17:29:59
ancah
Guest

Implicit

Citat:
Īn prealabil postat de toma_nec
Din tot ce se discuta aici tu ai gasit util sa ma ataci pe mine. Si te legi chiar de nickname .. mai ancah. Chiar vezi utila abordarea ta ?
De unde ai tras tu ca nu ne e foarte clara relatia noastra cu Dumnezeu ? Eu singurul lucru in care nu cred e in biserica. Consider ca e o inventie a omului nascuta din trufie. Daca Dumnezeu e intradevar ce se crede ca e atunci el mai mult ca sigur ca nu are nevoie de industria care sa nascut pe urma credintei, care colcaie de politica si de nedreptati, si care are singurul rol de a tine sub control oamenii si de a le oferi un fals sentiment de speranta. Sper sa nu se supere careva pe mine dar asta e ceea ce cred eu. Nu pot vorbi in numele sotiei mele. De fapt scopul discutiei e sa inteleg eu anumite lucruri de la voi. Daca nu vreti sa incercati sa ma faceti sa inteleg atunci nu e nici o problema, dar chiar sa te legi nick-name mi se pare de 2 lei.
Mai Toma, de ce te superi? Nu ai spus tu singur ca biserica e ceva in care tu nu crezi? Nu ca ar trebui sa crezi in biserica, ci in Iisus Hristos, Domnul nostru, dar pentru mine a fost suficient ca sa imi dau seama ca ai probleme cu credinta in Dumnezeu. Cum tu te afli pe un forum crestin-ortodox, si ceri parearea unor crestin-ortodocsi in principal, sa nu te surprinda raspunsurile primite, caci ele vor fi date din punct de vedere ortodox.
Daca ai o alta credinta, este traba ta; dar atunci mai bine ii intrebi pe cei de o credinta cu tine, daca vrei sa ti se cante in struna. Noi, aici, iti vom da raspuns cum e corect din punct de vedere crestin-ortodox.
Iar faptul ca ti-ai luat nick-name-ul de toma_nec, mie imi spune cate indoiesti de ceva. De ce anume te indoiesti?
Reply With Quote