Citat:
În prealabil postat de toma_nec
Citat:
În prealabil postat de literaR
De fapt asta era problema ta. Nicidecum ceea ce ar fi bine pt copilasul tau. Tu ai nevoie de o exemplificare materiala. Ce te face sa regreti ca esti crestin -ortodox? Sau ce nu te-a implinit prin aceasta alegere facuta de parintii tai sau de faptul ca te-ai nascut in locurile acestea? Cum ti-ai fi dorit sa fie?
|
Dar de ce crezi ca e problema mea? Nu am de loc nici o problema cu asta. Ma lasa complet rece.
Sunt preocupat pentru am multi oameni in jur care considera ca gresesc si tocmai pentru ca vreau binele copilasului vreau sa ma conving de cat de mult am dreptate. Tocmai de aici dilema mea, eu sunt complet fericit si consider ca am dreptate sa gandesc cum gandesc, si nu inteleg de ce oamenii credinciosi imi spun ca de nu am dreptate si ca de fapt nu sunt fericit, si ca ei au solutia pentru asta. Ceea ce mi se pare pueril, si per global, cu riscul sa fiu criticat ca generalizez, oamenii credinciosi nu mi-au parut izbitori de fericiti sau de linistiti, ci din contra chiar par mai apasati si mai nevrotici. Imi cer scuze daca am insultat pe cineva, nu am dorit sa insult, doar sa spun un punct de vedere.
Deci nu am ce sa regret ca sunt crestin-ortodox in buletin. Eu cred in posibilitatea ideei de Dumnezeu, dar la nivel de idee filosofica a existentei noastre si asa mai departe. In rest convingerea mea este ca trebuie sa fim buni unii cu ceilalti si sa fim corecti in tot ceea ce facem. Si pentru asta nu e nevoie de religie, e nevoie de bun simt si de ordine.
|
si per global, cu riscul sa fiu criticat ca generalizez, oamenii credinciosi nu mi-au parut izbitori de fericiti sau de linistiti, ci din contra chiar par mai apasati si mai nevrotici. Imi cer scuze daca am insultat pe cineva, nu am dorit sa insult, doar sa spun un punct de vedere. [/b][/b]
eh, Parintele Arsenie Papacioc spune:
Pentru că nu este rușine să mori strivit de dureri! E rușine să mori istovit de plăceri!
si tot nu am inteles de ce un liber cugetator :thumbsup: intreaba aici despre ortodoxie.
sa fie plictiseala de vina?