Citat:
Īn prealabil postat de toma_nec
Citat:
Īn prealabil postat de petrurar
idee de liber cugetator o fi pentru tine rotunda :dontgetit:... pentru mine este o idee plata. nu-mi zice decit pierdere de vreme. dar fiecare cu ce il duce mintea, nu?
daca vrei sa te informezi, fa un drum, oricit de scurt la o biserica. acolo inchegi un dialog cu folos, nu pe un forum. oricum, ma gindesc, asa de calculat cum esti, sa intrebi si vecinii ori trecatorii... poate poate afli ceva despre ortodoxie. oare nu e mai bine sa mergi si sa vorbesti cu cei care chiuar ar putea sa-ti indrume pasii in mod inspirat?
ma gindesc ca la sfirsit chiar erai obosit.
|
ok. e clar ca te-am suparat cumva. sper sa iti treaca.
nu pierd speranta sa gasesc niste oameni rezonabili aici, mai ales ca tu si numai tu mi-ai dat raspunsuri ceva mai nervoase. acest lucru nu e o problema pentru ca urmele tale de pe internet te lasa descoperit ca o persoana mai colerica cu fitil scurt.toti avem dreptul sa fim uneori asa. incearca totusi sa fii mai intelegator si mai pasnic. din cate am vazut pe forumul asta sunt multe persoane sensibile care chiar dau impresia ca traiesc religios cu tot spiritul, persoane cu care mie mi se pare interesant sa comunic chiar si doar pe un forum. oricum nu traiesc in romanica asa ca ar fi mai greu cu vecinii si trecatorii
sunt in general mai obosit avand un bebelush acasa :dozingoff: :|:|
|
nervos?
de unde si pina unde?
poate doar ingrijorat ca un copilas are astfel de parinti. atit. nevinovat si pe mina unor adulti care spun una, gindesc alta si pina la urma fac alta.