View Single Post
Vechi 26.08.2008, 22:59:12
toma_nec toma_nec is offline
Member

Data înregistrării: 24.08.2008
Implicit

Citat:
În prealabil postat de petrurar
eh, Parintele Arsenie Papacioc spune: Pentru că nu este rușine să mori strivit de dureri! E rușine să mori istovit de plăceri!

si tot nu am inteles de ce un liber cugetator :thumbsup: intreaba aici despre ortodoxie.
sa fie plictiseala de vina?
Petru,

Chiar daca esti probabil foarte tanar, sunt convins ca tu constientizezi ca intre dureri si placeri e loc foarte mult. Sper, spre binele tau ca la varsta ta nu vezi lucrurile atat de sumbru. Deci probabil ca din repezeala ai interpretat lucrurile asa. Pari la urma urmelor suficient de inteligent ca sa nu vezi suferinta o stare mai sigura al carei singure alternativa e placerea istovitoare ? Iti repet doar ca eu pledez pentru o existenta plina de echilibru, in care suntem obligati sa masuram lucrurile, sa nu abuzam de nimic si sa incercam sa savuram existenta noastra pe acest pamant. Sper ca realizezi ce aceasta atitudine e departe de placerile istovitoare mentionate de inteleptul Parinte mentionat de tine.
Si daca tot ai mentionat pe parintele Papacioc, vreau doar sa stii ca am urmarit destul de mult pe internet pe acesti intelepti ai bisericii din care te absorbi cu atata pasiune. E bine pentru tine. Doar ca ai putea sa inveti de la batraneii astia simpatici si plini de intelepciune ca nu e bine sa fii rau. Capisci ? :))

Si nu ma pot abtine sa nu iti raspund si la ultima intrebare... Uitate in adancul ratiunii tale, intreaba cunoscutii mai linistiti ca tine, atunci cand un liber cugetator te intreaba pe tine de ortodoxie ar trebui sa fii bucuros. Stiu ca ai experiente de pe forumurile ateistilor, si stiu ca ei nu te trateaza asa de frumos cum te tratez eu. Hai Petrica, fii bun si daca vrei sa ma ajuti sa sau discuti ceva interesant cu mine iti multumesc, daca nu, ti-as fi recunoscator sa ii lasi pe altii sa incerce.

Iti multumesc.

Reply With Quote