View Single Post
Vechi 21.11.2006, 04:35:06
Traditie Traditie is offline
Senior Member

Data înregistrării: 28.09.2006
Implicit

In seara asta m-am hotarat. Sunt ateu. Daca lui Dumnezeu ii va pasa de mine, imi va da o prietena si va face in asa fel incat oamenii sa ma respecte. Religia te invata la iubire, dar iubirea te face slab, iar eu nu mai am nevoie de slabicune. Am oferit prea multa dragoste unor persoane care nu au avut nevoie de ea. Daca cineva ma va ajuta, atunci o sa-l ajut si eu. Nu mai sunt bunul samaritean, sunt evreul nenorocit. Asa au vrut Dumnezeu si sociteatea, asa o sa fie.

Frate Stefan, gândeste-te ce s-ar întâmpla daca Dumnezeu ar împlini dorintele ce trec prin mintea fiecaruia. El vrea sa ne dea mai mult, vesnicia. Ce sens ar avea sa-ti dea niste lucruri care dureaza doar un timp?

Ai asteptat 8 ani dar ce înseamna comparativ cu o mie de ani?

Multumesc Doamne ca ma-i scapat de un tradator.

Nu sunt toti oamenii tradatori, dar în lipsa unei educatii crestin-ortodoxe, oamenii nu rezista ispitelor.

stefane, am citit pe forum citeva dintre mesajele tale. parerea mea e ca tu ai probleme mult mai grave decit faptul ca nu ai o prietena... ar trebui sa te cauti pe la medici (aia care se ocupa de mansarda)... sanatate multa, cu virf si indesat, iti doresc! (ai nevoie)
Medicii aceia, cu câteva exceptii, sunt adevarati nebuni care nenorocesc oamenii ce vin la ei. Stefan nu are nici o problema, e mai sanatos ca cei care îi consideri matale sanatosi.

Poate ar trebui sa lupt, ca cei care m-au criticat sa vada ca au ras ca prostii si ca au pierdut un om de valoare, un om cum n-o sa mai intalneasca la viata lor... sau pur si simplu sa vada ca au ras degeaba...

Vezi ca de fapt e si dorinta de ravansa si înalta impresie de sine.
Sa nu crezi ca esti o exceptie, multi trec prin aceleasi sentimente de revolta fata de Dumnezeu si oameni.

Stiu ca Iadul este singuratatea, dar in anumite ma gandesc ca la cum imi merge viata in Iad am sa ajung cu siguranta, si in trag concluzia ca indiferent daca ma sinucid sau nu tot in Iad am sa ajung, asa ca de ce sa ma mai chinui si pe lumea asta si pe lumea ailalta, cand pot sa ma chinui doar pe lumea ailalta - daca ma sinucid scurtez drumul spre destinatia finala

Iadul nu este o pedeapsa data de Dumnezeu ci universul launtric care si-l creeaza omul prin pacate. Si nu este o poveste, este un chin inimaginabil iar cu fiecare pacat chinul se înteteste, asa ca nicidecum pacatul nu-ti va aduce vreodata o înbunatatire a starii ci o agravare.

Dar nu exista rugaciuni pentru cei care vor sa moara? Adica, eu nu mai vreau sa traiesc si sa fac acea rugaciune pentru ca Dumnezeu sa o trimita pe doamna cu coasa la mine?
Nu vezi ce schimbator esti? O data vrei ceva, apoi vrei opusul. Asa cum acum ti se pare ca îti vrei moartea, mâine ti se va parea ce bine e ca existi.

I-am zis lui Dumnezeu ca daca nu vorbesc cu verisoara vineri o fac.
Dumnezeu trebuie sa se supuna tie sau tu Lui?

Sa am pe cineva pe care sa strang in brate, sa-i spun ca o iubesc, s-o mangai pe manute. Nu am asa ceva si ma doare mult inima. De 8 ani si ceva vreau sa am o prietena.
Gândeste-te ca Dumnezeu Care te-a creat cunoaste mai bine ca tine sentimentele tale si ce ti-e bine. Daca nu s-a întâmplat pâna acum sa ai o prietena înseamna ca asa a fost bine pentru tine si o sa întelegi ulterior de ce.

Reply With Quote