Draga Anntonia, m-a impresionat foarte tare, prima ta marturisire pe site-ul "Crestinortodox", nu doar pentru faptul ca l-ai descoperit pe Sfantul Grigorie Decapolitul ci pentru faptul ca si eu, acum 8 ani, cand am fost prima data la manastirea Bistrita, am avut un comportament asemanator cu al tau, efectiv nu stiam nimic de sfantul dar nici de importanta trecerii pe sub racla sfantului. Regret, plang si-mi cer iertare ori de cate ori ingenunchez de atunci la racla sfantului pentru ignoranta, nestiinta de care am dat dovada.
Sfantul e milos, simt ca m-a iertat, de atunci in Timisoara si nu numai, cand am ocazia si simt ca pot comunica cu diverse persoane despre religie, tuturor le povestesc binefacerile pe care le-am simtit eu, familia mea si diversi prieteni, impartind icoane cu poza Sfantului Grigorie, vesmant, anafora, aghiasma mica si chiar noua carte aparuta in dec.2007, cu noi minuni ale Sfantului, unde am trimis si eu cateva marturisiri personale.
De hram si ori de cate ori mi dor de Sfantul, fug spre manastirea Bistrita, cele 7 ore de drum sunt foarte usor de suportat, parca as merge pe drum doar o ora.Doamne ajuta!
SFANTUL GRIGORIE DECAPOLITUL sa va ocroteasca pe fiecare! cu mult drag, icamilin
|