Subiect: dragostea
View Single Post
Vechi 21.11.2006, 11:24:53
iosif iosif is offline
Senior Member

Data înregistrării: 21.08.2006
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de ory
Stimate Traditie,te indaratnicesti sa spui ca sunt catolica,chiar daca ti-am marturisit foarte clar ca sunt CRESTIN ORTODOXA,asta este rautate din partea ta.Daca atitudinea mea nu este asemanatoare cu modalitatea ta de "propovaduire"a credintei,inseamna ca nu sunt ortodoxa?...sau care-i treaba?Daca eram catolica,cred ca se evidentia destul de clar acest lucru printr-o exprimare spirituala specifica,pe care am remarcat-o la persoanele catolice de pe acest forum.Si stii ceva,mai bine as fi catolica decat ortodoxa ca tine,care,practic face apel la instigare prin modalitatea de afisare a credintei.Sper ca ai inteles care-i treaba cu asceza....."sigur ca da!"...
Sovidiu,multumesc pentru apreciere,chiar daca nu sunt catolica si sunt ortodoxa de cand mama m-a facut,dar,dupa cum ai remarcat,nu-mi place sa ma-mbat cu apa rece.........si chiar daca suna paradoxal,tocmai o relatie prea apropiata cu aspectul religios m-a facut sa gandesc astfel,astazi.Nu rau,doar mai realist,pentru ca am constatat ca lumea "vorbeste" dar viata ramane aceiasi,plina de ispite si placeri,materialism si perfiditate.SCUZE!
Draga Ory,

Stai linistita, si eu tot catolic sunt dupa parearea lui Traditie. Cine nu e de acord cu ideile lui, e catolic...:), bine ca nu ne-a facut protestanti, eram si mai departe de adevar!
Reply With Quote