21.11.2006, 11:24:53
|
Senior Member
|
|
Data înregistrării: 21.08.2006
Religia: Ortodox
|
|
Citat:
În prealabil postat de ory
Stimate Traditie,te indaratnicesti sa spui ca sunt catolica,chiar daca ti-am marturisit foarte clar ca sunt CRESTIN ORTODOXA,asta este rautate din partea ta.Daca atitudinea mea nu este asemanatoare cu modalitatea ta de "propovaduire"a credintei,inseamna ca nu sunt ortodoxa?...sau care-i treaba?Daca eram catolica,cred ca se evidentia destul de clar acest lucru printr-o exprimare spirituala specifica,pe care am remarcat-o la persoanele catolice de pe acest forum.Si stii ceva,mai bine as fi catolica decat ortodoxa ca tine,care,practic face apel la instigare prin modalitatea de afisare a credintei.Sper ca ai inteles care-i treaba cu asceza....."sigur ca da!"...
Sovidiu,multumesc pentru apreciere,chiar daca nu sunt catolica si sunt ortodoxa de cand mama m-a facut,dar,dupa cum ai remarcat,nu-mi place sa ma-mbat cu apa rece.........si chiar daca suna paradoxal,tocmai o relatie prea apropiata cu aspectul religios m-a facut sa gandesc astfel,astazi.Nu rau,doar mai realist,pentru ca am constatat ca lumea "vorbeste" dar viata ramane aceiasi,plina de ispite si placeri,materialism si perfiditate.SCUZE!
|
Draga Ory,
Stai linistita, si eu tot catolic sunt dupa parearea lui Traditie. Cine nu e de acord cu ideile lui, e catolic...:), bine ca nu ne-a facut protestanti, eram si mai departe de adevar!
|