View Single Post
Vechi 28.08.2008, 16:47:16
C-tin C-tin is offline
Senior Member

Data înregistrării: 29.07.2007
Implicit

Citat:
În prealabil postat de geo.nektarios
pentru toti forum-istii:

SUNT "VISARIONIST" SI MA MANDRESC CU ACEST NUME PT CA IMI CUNOSC F.BINE "MAMA SUFLETEASCA" OM CE A SLUJIT DIN TOATA FIINTA SA PE DZEU! II DAU SLAVA LUI DZ CA M-A INVREDNICIT SA IL CUNOSC PE ACEST PARINTE DUHOVNICESC! Sunt sigur deplin ca ascultand tot ce m-a invatat o sa am parte de mantuire, avnd si rugaciunile sale pt mine si parintii mei!!! IL IUBESC PE ACEST PARINTE SI SUNT MANDRU CA II PORT NUMELE! ASTA NU INSEAMNA CA MA SEPAR DE BISERICA-MAMA!!! DOAMNE FERESTE!!! SUNT IN EA SI VOI MURI IN EA, PENTRU EA, CHIAR CU PRETUL VARSARII SANGELUI!!! DAR PR.VISARION ESTE NASCATORUL MEU IN ORTODOXIE! DZEU SI MD A LUCRAT PRIN ACEST MINUNAT PARINTE! DATORITA DANSULUI SUNT AZI ORTODOX, ALTFEL MA MANCAU IEHOVISTII (in urma cu 17 ani)!!! DATORITA DANSULUI AM STUDIAT TEOLOGIA SI AM INVATAT SA IL LAUD PE DZEU LA FIECARE SF.LITURGHIE SI NU NUMAI! ATAT PRIN CANTARE BIZANTINA CAT SI PRIN FAPTE ALE CREDINTEI LUCRATOARE IN IUBIRE!!! Totul il datorez acestui minunat Parinte! Mi-am dat seama ca numai un om Bun are atatia dusmani, precum a zis XC: "in lume necazuri veti avea, dar INDRAZNITI! Eu am biruit lumea!" si inca: "daca va uraste pe voi lumea sa stiti ca pe Mine mai intai M-au urat" asa ca merg inainte alaturi de Xc si de Taica Parinte, chiar daca Dansul a plecat la Domnul! Il simt langa mine si ii simt rugaciunile si Binecuvantarea!

INVIDIA E COLOSALA ASTAZI IN LUME! ASTA A ASTUPAT OCHII MULTOR OAMENI SI MAI ALES CELOR CARE SUNT SACERDOTI!!! DZEU SA II MILUIASCA!!!

Cine uraste si dispretuieste un om, nu implineste porunca IUBIRII, se face calcator al ei! La fel si cu porunca IERTARII "gresitilor nostri"! A IUBI INSEAMNA A IERTA!!! IERTAND, TE FACI ASEMENI LUI XC! IUBIND, ESTI IN XC SI XC ESTE IN TINE!
Frumos ca porti un respect deosebit parintelui tau duhovnicesc, dar sa nu uitam ca deasupra tuturor e Lucrarea lui Dumnezeu, deci sa nu facem si noi ca si crestinii din vremea Sf Apostol Pavel - ca eu sunt a lui Apollo, eu al lui Timotei,eu al lui Petru , eu al lui Pavel, eu al lui Hristos!
Asta-i dezbinare draceasca!

Indiferent ce parinti duhovnicesti avem, sa nu uitam ca Dumnezeu e Cel care ne-a format prin acesti parinti, deci sa nu-i mai numim pe ei tátici, caci Unul e Tatal din Cer pe care Iisus Hristos ne-a invatat sa-L numim Tata! ...poate ca si stia slabiciunile noastre de a ne lipi de fiecare om mai bland, trimis de Dumnezeu sa ne impace cu El...
Reply With Quote