View Single Post
Vechi 28.08.2008, 17:51:13
C-tin C-tin is offline
Senior Member

Data înregistrării: 29.07.2007
Implicit

Citat:
În prealabil postat de cozia
Chiar si Hristos a baut un pahar de vin la nunta din Caana. Deci daca o faci cu masura si diplomatic(constient) eviti sa fi vazuta ca fiind ciudata. Comportamentul trebuie sa fie firesc, deschis, curios catre eventuale posibilitati de a-ti gasi dragostea printre cei prezenti. Nu se stie niciodata in fata cui te pune Dumnezeu iar tu poate din habotnicie refuzi sa te prezinti. Simte-te bine, rizi, danseaza, imbraca-te atragator, fi FEMININA!!! asta este foarte important.

Socializarea normala, frumoasa, interesanta, atractiva se face cu un pahar de vin sau bere:):cool:
ca tot suntem la un pahar...eu stiu ca Iisus a fost doar prezent la nunta si a inmultit vinul. Nu stiu sa se aminteasca in pericopa asta ca a si baut! Asta putem deduce noi???

Pe undeva prin Ardeal am fost si eu la nunta a doi tinerei de vre-o 20-21 de ani! Dupa momentul inaltator din Biserica, cand si-au spus Da unul altuia, au fost toate bune si decente, insa doar pana cand a intrat si dracusorul in joc;). Mireasa a fost furata si cel de a furat mireasa i-a zis mirelui ca daca nu va juca pe masa dezbracandu-se de haine, nu-i v-a aduce mireasa. Saracul mire, mai slab de inger, a cam trebuit sa faca ascultare, ca deacum si audienta cerea sa joace mirele!!! moment din care a scapat din fericire doar cu-n semi streepteaz.
Ce puteam sa fac in astfel de situtie? Decat sa ma gandesc la cat de nestiutor e omul si ce fire slaba are si inclinata spre pacat... si sa trec peste momentul asta, caci nu era ceva care-i caracteriza pe acesti tineri ci era pur si simplu o tampanie iscata din teribilism prostesc, din nestiinta. Daca erau mai luminati se eschivau de dracovenia asta! Deci, aviz tuturor insurateilor sa nu se lase dusi de nas chiar in ziua nuntii!

Reply With Quote