Subiect: Extraterestii
View Single Post
Vechi 28.08.2008, 22:18:42
toma_nec toma_nec is offline
Member

Data înregistrării: 24.08.2008
Implicit

Citat:
În prealabil postat de BogdanF
"Cei din Cer" mentionati in Biblie sunt ingerii, lumea nevazuta.

Poate ca in viitor .. o sa se reuneasca un mare sinod, si se vor sfatui si o sa gaseasca o interpretare care sa corespunda mai mult unei realitatii de atunci ... nu ar fi prima data cand se iau decizii ce modifica doctrine pentru scopuri ... hm ... arbitrare ..

Oricum, serios acuma, is foarte multe voci calificate care spun ca e cam mare coincidenta ca treaba asta cu extraterestrii a aparut intro- perioada in care literatura SF a luat un avant fara precedent ... e interesant de observat ca daca ar fi sa analizeze impresiile "martorilor" se pare ca extraterestrii astia sunt cam exagerat de umani in abordarea contactelor. Mai mult ca sigur ca mai exista viata in universul asta, dar pe masura ce ne apropiem de nivelul nostru cu estimarile de dezvoltare probabilitatile scad atat de mult incat, uitandu-ne la numarul de astrii de pe cer devine chiar comic, o civilizatie clar avansata noua bate galaxia si aterizeaza intr-un loc in toi de noapte sa rapeasca de cele mai multe ori cate un tantalau impresionabil .. Cred ca noi daca am calatori in spatiu si am gasi o planeta locuita am face o treaba mai buna ;)

Reply With Quote