View Single Post
Vechi 29.08.2008, 00:52:49
geo.nektarios's Avatar
geo.nektarios geo.nektarios is offline
Senior Member

Data înregistrării: 03.07.2008
Religia: Ortodox
Implicit

<< Vad ca se strang destui ucenici care-si apara mentorul. Daca-ar fi ortodoxie curata as subscrie,dar nu este asa.Si iadul este pavat cu bune intentii.Din invatatura parintelui Visarion(asa cum a explicat-o el ucenicilor)reies multe invataturi gresite pe care nu numai parintele David{pe care fara modestie il reduceti la zero)le semnaleaza,ci si alti preoti.De exemplu preotul Simeon Adrian in cartea "Biserica,sectele si fratii mincinosi" >>

Iubite frate Negroponte, tu ai lasa ca mama ta sa fie batjocorita de cineva? ti-ar placea sa o vezi injurata? nu cred, ca daca ti-ar placea nu ai ai evea pe XC in tine si ai fi un demonizat, nu "fara de minte"!!! Uite, asa fac si eu: imi apar mama!!! pt ca o iubesc!! De ce crezi ca il numesc pe Pr.Visarion "mama"? Ai citit tot ce am scris pana acum, textele acelea mari? citeste cu atentie ca acolo am explicat mai multe! Mama aceasta m-a nascut in sanul ORTODOXIEI, altfel eram la iehovisti! A lucrat Dz prin acest parinte ca sa nu imi pierd sufletul in ratacire! De cand sunt "nascut ortodox" am avut numai pace si eu si parintii mei si numai asa am ajuns sa studiez Theologia, sa invat muzica bizantina, sa traiesc in duhul autentic al invataturii Sf.Printi si al Evangheliei!!! Cum sa "tac" vazand-o pe "mama" mea batjocorita? as fi un tradator daca nu as apara-o!!! Un las ca Petru cand s-a lepadat de Dl XC dintr-o teama demonica, de a nu fi prins si el sa moara impreuna cu Xc! De as fi murit si eu impreuna cu "mama" mea... Dar acum ma asteapta sa merg lanaga ea!

Fii cu trezvie frate in toate si nu mai citi pe toti "marii teologi" care nu stiu cu ce sa se mai deosebeasca de ceilalti in aceasta lume! Fii pastrator al traditiei crestine primare, citeste pe Sf.Parinti care iti explica atat de frumos cum sa te mantuiesti, nu-ti mai chinui mintea cu atatea prostii ce debiteaza mintile bolnave chiar ale unor preoti!!! Nu mai sunt cei de azi pastratori ai Sf.Traditii, pt ca e "pt vremea aceea" nu pt acum... ce zice Dl XC? "cerul si pamantul vor trece, dar cuvintele Mele nu vor trece!"!!! Citeste "Canonul Ortodoxiei" vol.I al Pr.Diacon Ioan Ica Jr, marele profesor de la facultatea din SB si sa inveti de acolo duhul autentic ortodox!!! si mai citeste pe Pr.Paisie Agioritul vol.V "patimi si virtuti" sa vezi cum iti schimba gandirea si te face sa te vezi pe TINE INSUTI nu pe altii, efectiv iti schimba viata!!! Fii sincer cu tine si lasa-L pe XC sa lucreze in viata ta!!! tu numa roaga-te si "tine-te de pravila ca sa nu te indracesti"! (pr.Serafim Popescu)
Reply With Quote