Citat:
În prealabil postat de C-tin
eu stiu ca Iisus a fost doar prezent la nunta si a inmultit vinul. Nu stiu sa se aminteasca in pericopa asta ca a si baut! Asta putem deduce noi???
|
Asa este C-tin mai deducem si noi ca de aia ne-a dat Dumnezeu voiciune mintala. Avind in vedere ca el in alte pericope bea vin si imparte si cu ceilalti putem deduce usor acest lucru.
Alta deducere ar fi faptul ca nu a fost intrebat niciodata cind a fost in vizite pe la oameni..."Doamne dar Tu de ce nu servesti cu noi un vin?" de ce nu bei?
Apostolii niciodata nu refuza un pahar de vin si chiar sunt sfatuiti de Duhul Sfint care vorbeste prin Sf. Ap. Pavel cind zice " fratilor, sa ne facem toti si de toate".... pentru a cistiga aceste suflete" ce ar fi fost daca refuza compania, mincarea si bautura paginilor care urmau sa fie convertiti?
Nimeni nu zice sa te imbeti, atunci e prea mult, dar trebuie socializat. Sa nu uitam o clipa ca suntem modele pentru altii si lumea este cu ochii pe noi. Deci sa nu fim habotnici sau fanatici, si falsi smeriti, blocati pe idei fixe ca asa INDEPARTAM in loc sa-i ADUNAM
OMUL ESTE O FIINTA EXTREM DE COMPLEXA SI NU PUTEM GENERALIZA!