Subiect: Cal.. sfant?
View Single Post
Vechi 29.08.2008, 11:03:40
danyel danyel is offline
Senior Member

Data înregistrării: 17.06.2006
Locație: Cluj Napoca, Ardeal ,Romania
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de denissa
Referitor la icoana, am mers odata la o biserica, si am vazut acest sfant pictat pe pereti laolalta cu ceilalti sfinti. Bineinteles ca mi-a atras toata atentia. Am intrebat preotul si mi-a zis ca acest sfant,are cap de lup pentru ca s-a rugat la Dumnezeu sa fie astfel. Era un tanar foarte frumos si ajunsese sa se iubeasca prea mult pe sine.
Stiu ca sunt multe interpretari, si m-as bucura daca cineva ar putea gasi si posta viata sfantului sa ne lamurim cu totii.
Eu ce spuneam ca sunt multe interpretari,. am ajuns in loc sa ne vedem de pacatele noastre si sa urmam caile lui Dumnezeu, sa ne ocupam de sfinti cu cap de cai, caini etc..ciudat:|

"Daca parintele Arsenie Papacioc asa a lasat sa se picteze inseamna ca asa este."

Tot respectul si admiratia pt par Arsenie Papacioc, da probabil nu el era canosistul care verifica pictura sau care dispunea ce sa se picteze si ce nu acolo, oricum zicea un preot intr-o predica, se poate gasi si pe net, ca nici un preot, calugar, duhovnic ierarh orice ar fi el, nu este Sfant Sinod si nu se poate pronunta intr-o chestiune ce priveste intreaga Biserica,
Reply With Quote