View Single Post
Vechi 29.08.2008, 16:56:43
vasinec vasinec is offline
Banned

Data înregistrării: 13.08.2008
Locație: Brasov
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Iustin32
1)Iata ce ocolesc adventistii:

Spune ,,invatatura cea dupa dreapta credinta,,, nu invatatura adventista, nici invatatura dupa Biblie.
Iar Adevarul nu-l da Biblia ci Biserica, cea care a facut Biblia-'...Biserica Dumnezeului celui viu, stalp si temelia adevarului.'(I Timotei 3,15)
Adventistii nu ocolesc, absolut, nici un verset din Biblie. Deoarece discutia noastra este off-topic (nu discutam despre sabat) si pentru ca nici nu-mi place sa ma lungesc cu vorba, am sa fac referire la un singur verset pe care l-ati postat dvs: 1 Timotei 3,15. Aici se vorbeste despre "Biserica Dumnezeului celui viu, stalp si temelia adevarului". Dvs. stiti care este aceasta biserica? Eu va spun sincer ca nu stiu sigur.

Zilele trecute, am spicuit din Pravila unei biserici. Am gasit acolo, in acea pravila bisericeasca, niste minciuni despre altii (despre adventisti). Se spunea ca adventistii cred ca ei sunt singurii mantuiti; total fals (a se vedea doctrinele bisericii adventiste). Se mai spunea, in acea pravila, ca adventistii cred ca Domnul Iisus Hristos va domni, impreuna cu ei, o mie de ani pe pamant; iarasi, total fals. Si mai erau si alte exemple de neadevaruri. Eu m-am mai lovit de astfel de afirmatii, dar am crezut ca apartin unor persoane rauvoitoare. Am ramas uimit cand le-am gasit chiar intr-o pravila bisericeasca.
Credeti ca biserica, in a carei pravila se gasesc neadevaruri, este "Biserica Dumnezeului celui viu, stalp si temelia adevarului"?