Stiti am momente, cand ma linistesc si zic ca poate aceasta a fost voia Domnului, motive cand ma invinovatesc ca l-am lasat la rascuce de drumuri, si din cauza mea acum crede si in crestinism si in hinduism, CHiar spunea ca el crede cu tarie in ambele religii, le iubeste si le respecta.
Ma mai gandesc ca asa cum a zis alexandra, daca suntem suflete pereche, Domnul ne va aduce impreuna.
Chiar spunea azi ca in relatie am fost 2. si eu l-am lasat fara sa imi pese de ceea ce vrea el. Ca eu am distrus visele mele, dar si pe ale lui in acelasi timp. M-am simtit ca cel mai rau om de pe pamant sa ii fac asa ceva. Stiti, plangea si spunea ca ce vina are el ca e hindu? normal ca nu e vina lui, dar cum sa gasim noi o cale daca totul in jur e impotriva?
Maine se va duce la Malankara Syrian Orthoodox Church in Mumbai. A fost hotararea lui. Abia astept sa vad ce ii spune parintele de acolo. De fapt sunt copti, dar sunt cei mai aproape de ortodoxie din India. El vrea sa se spovedeasca, dar nu cred ca are acum.
Gandul ca i-am facut rau ma termina. Ca am distrus visele noastre din care ne alimentam fericirea.
Va rog sa va rugati pentru el, va rog mult, 1 minut atat dureaza sa ii cereti bunului Dumnezeu sa randuiasca asa cum stie mai bine ca robul Sau Rohit sa se mantuiasca.
|