Frate vsovi, iti spun cuvintele IPS.LAURENTIU STREZA, Mitropolitul Ardealului:
"Bai, lasa-ma cu atatea minuni si fapte ale Pr.Arsenie. Au mai scos astia acum o carte cu niste minuni de te doare mintea! Eu l-am cunoscut personal pe Pr.Arsenie si nu era asa cum exagereaza lumea! Eu cunosc personal multe din minunile pr.Arsenie care atunci cand le-am citit in acele carti si am vazut cate prostii sunt spuse, phuuuai, imi venea sa tot fug... Cine tot scrie atatea prstii ca ar fi ale Pr.Arsenie Boca? I-au mai scos si acatist, e plin de aberatii si erori canonice! Nu mai zic de cartile de invatatura scoase pe seama sa... Mai mult de 80% nu sunt autentice acele invataturi! Sa stiti ca singurele invataturi autentice ale Pr.Arsenie Boca sunt cuprinse in 2 carti scrise cu mana sa: "Cararea Imparatiei" si "Cuvinte vii" cartea de predici a pr.Arsenie! Atat, nu cu atatea prostii..."
de aici poate ti-ai dat sema ca IPS are dreptate si nu e sg care spune asta! Chiar pr.Teofil Paraian spune acelasi lucru. De unde stiu? stau aici la Mrea Sambata in fiecare vacanta de la inceput pana la sfarsit (de 8 ani) si cunosc muuuulte legat de pr.Arsenie Boca! Iar lanag IPS stau mai mereu, si am auzit cand spunea aceste cuvinte! De aceea nu cred aceasta rugaciune ca ar fi a pr.Arsenie Boca!!!!
|