View Single Post
Vechi 30.08.2008, 18:30:15
C-tin C-tin is offline
Senior Member

Data înregistrării: 29.07.2007
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Iustin32
Uitati-va la sectorul retailului de alimente; Dupa ce au distrus Bucurestiul unde , dupa ce au fost daramate de catre Primaria Bucuresti in 2000-2002 peste 100.000 de chioscuri sau mici magazine care erau tinute la nivel de afaceri de familie, ne-au fost plantate cateva zeci de super si hypermarketuri, care au distrus orasul, au distrus orice mica initiativa, ne-au adus cu ele aglomeratia, furtul la raft, produse expirate , mancaruri cu chimicale, tot mai multi bucuresteni lucreaza ca robii cate 10 ore pe zi....
Fii linistit ca situatia deja a inceput sa se deruleze spre bine!
Au aparut pietele exclusiv taranesti cu produse naturale, mai intai in BUC pt o zi pe saptamana. O sa se ajunga curand la o zi da si una nu! Apoi si-n celelalte orase! Deja prin provincie ma sunt astfel de piete, in cadrul celor obisnuite. Produsele proaspete de sezon n-ai nevoie sa le mai cumperi din supermarcheturi. Si cred ca la tarani o sa fie si ma ieftin.
Daca si-n occident sunt astfel de piete taranesti, occident care nici macar nu mai au multi tarani, dar in Romania... unde taranismul creste, ...ca pana si dintre oraseni se retrag la tara pt ca viata e mai ieftina la curte unde ai o gradina si poti tine si cateva animale!
Am vazut curand cateva gospodarii de prin ardeal si mi-a placut. Vaci, gaini, porci, hambarul plin cu porumb inca de anul trecut. Si de anul asta destui saci cu orz ovaz, grau,... gradini cu multi pomi fructiferi si vita de vie. E munca multa, dar daca esti gospodar si mai ales CREDINCIOS, ai tot ce-ti trebuie!
Reply With Quote