Citat:
În prealabil postat de maria63
Citat:
În prealabil postat de someone199
Sunt o adolescenta si nu de mult m-am desfranat.Problema este ca nu pot scapa de poftele trupesti,fara sa vreau ma gandesc tot timpul la ele.Acum cateva luni am vrut si sa ma sinucid din mai multe motive.I-am si intorS spatele Lui Dumnezeu,refuzam pur si simplu sa mai cred in El.Important este ca am reusit sa trec oarecum peste asta.Acum ma simt vinovata pentru ce-am facut si vreau sa ma reintorc la credinta cea dreapta.Sunt o foarte mare pacatoasa,recunosc...Vreau sa ma reintorc la Dumnezeu,am si inceput cu rugaciuni si lecturi din sfanta Biblie si alte carti duhovniesti,insa simt ca nu-i de ajuns.Cu parintii n-am curaj sa vorbesc despre asta.Va rog sa ma ajutati si pe mine sa revin pe drumul cel bun.
|
Si spui toate astea pe 15 august!De Sfanta Maria!
Te-ai spovedit?Fa-o cat mai curand , nu lasa raul sa se inradacineze ,o sa-ti fie mai greu ,poate imposibil daca lasi sa treaca zeci de ani!
|
Maria draga mea, tu chiar crezi ca are importanta cand o spune? ca e de Sfanta Marie sau intr-o zi oarecare? Eu cred ca e de admirat ca a invins rusinea de a afirma pe un forum, cat de pacatoasa se simte.. cati dintre noi avem curajul de a ne pune sufletul pe tava pe un forum??? Si chiar doreste sa schimbe intr-un fel viata sa...asta e cel mai important acum.. si apoi daca tot ai pomenit de sfanta sarbatoare a Adormirii Maicii Domnului, putem sa gandim chiar ca Maicuta Domnului a fost cea care a ajutat-o sa invinga bariera rusinii cre numai de la diavol vine.. nu crezi?:rolleyes::rolleyes::rolleyes: