Citat:
În prealabil postat de mirelat
Citat:
În prealabil postat de Florentina75
Citat:
În prealabil postat de Negroponte
Frate George,las-o mai moale cu diversiunea teologica si cu sfaturile duhovnicesti.In ceea ce priveste ierodiaconul Visarion Iugulescu am destule cunostinte ca sa-mi fac o parere despre ortodoxia lui.Cum ti se pare ca statea langa preotul duhovnic(ucenic de-al lui) si asculta spovedania penitentului,desi ca diacon nu avea voie sa savarseasca sfintele taine?
Cum ti se pare,ca la unele sarbatori impartea biletele cu texte din Biblie ucenicilor si apoi le ghicea viitorul?
|
Mai daca nu ati fi voi " teologii" forumului, care toate le stiti doar din auzite si nu din traite ce s-ar face Ortodoxia fara voi?[...]
pune mana si citeste predicile si ai sa vezi ca este invatatura curata si nu erezie, puna mana si incearca sa faci ce spune dansul in predici, cu inima smerita si curata, si ai sa simti ca noi.
In general ponegresc fetele bisericesti cei care sunt desprinsi de Biserica, cei care nici macar nu incearca sa tina canoanele, cei care ponegresc pe oricine si oricum.
Nu esti tu in masura sa vorbesti "din auzite ", spune clar si curat ceva ce tu ai patit, nu ce ti-a spus tanda sau manda.
|
oho, soro, te-ai cam ambalat degeaba...ma indoiesc ca Negroponte a vorbit din auzite, mai degraba din proprie experienta. si vezi ca este si preot, ortodox. asa ca mai bine ti-ai cere scuze.
|
Degeaba ??!!!
Ce repede ai reactionat la mine, dar la cei care folosesc un mod bonavicios de expirmare ?!!, Unde este reactia ta?? Sau poate doar in cazul meu ca sunt " visarionista " ???
In primul rand nu ma amabalez, in al doilea rand asa scrie "din auzite".... daca Negroponte a scris ca este din auzite si de fapt este din traite este si mai trist si infricosator modul de exprimare iar sinceritatea forumistilor incepe sa fie pusa la indoiala .
Credeam ca pe aceste site se expun parerile , daca nu-ti convine parerea mea, combate-ma dar SINCER , pe traite si nu pe auzite.
Daca este preot si imi va confirma acest lucru , si imi va spune ca abordarea mea l-a deranjat, fii fara grija ca am sa cer iertare pentru orice am gresit.
Dar intai de toate sa fie SICERITATE frate.
Prin urmare gaseste alta metoda de combatere.... dar asa cum am spus SINCERA, de fapt cred ca asta va deranjeaza la noi, sinceritatea, noi nu avem nimic de ascuns si nici un scop ca sa mintim.