View Single Post
Vechi 01.09.2008, 21:01:05
Florentina75 Florentina75 is offline
Junior Member

Data înregistrării: 01.08.2007
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Negroponte
:)Sora Cristina nu stiu cati ani ai fratia ta,dar eu iti scriu din experienta mea si nu din "auzite" cum insinuezi tu.De peste douazeci de ani un duhovnic de la Sambata de sus imi spunea sa ma pazesc de invatatura lui Visarion.Am cunoscut ucenici "visarionisti"care mi-au povestit si mi-au dat casete cu invatatura ierodiaconului Visarion.Si acestea se regasesc in cartile scrise de parintele David{care a fost profesor doctor in Misiologie)si parintele Adrian(de la Sihastria)
Nu incerc sa va schimb parerile,dar nu incercati sa defaimati invataturile celor ce nu sunt de acord cu voi.Doamne ajuta!
Imi cer iertare Parinte, nu trebuie sa-si ceara nimeni pentru mine iertare
Dar am o indrazneala , pentru cei care nu-s de acord cu invataturile Parintelui Visarion , care parte a predicilor este gresita ??? Cea in care m-a invatat sa merg la Sf. Liturghie, cea in care m-a invata sa ma spovedesc ??, cea in care m-a invatat sa ma gandesc la aproapele meu, cea in care m-a invatat sa-mi cer iertare, cea in care m-a invatat sa nu desfranez, cea in care m-a invatat sa ma rog , cea in care m-a invatat sa acord timp cititului cartilor sfinte ?, cea in care m-a invatat sa merg la Sf. Maslu ?, care????
Care parte este gresita ???? Ca nu inteleg ???? Ati ascultat vreodata predicile ??? ?
Eu nu defaim parerile nimanui, cred ca voi incercati sa-i influentati pe cei care vor sa asculte aceste predici, pe cei care vor sa mearga pe calea cea ingusta.
Nu noi am venit sa ponegrim si sa defaimam pe cineva ci voi veniti si spuneti lucruri care sunt spuse de asa zisii "ucenici " , iar cand vrem sa ne aparam ne gasiti tot felul de greseli.... legate de lucruri minore pe care si voi le faceti .
Haideti mai bine sa ne uitam fiecare la noi , si sa nu judecam pe nimeni ca nu suntem noi judecatori.
Imi cer inca o data iertare pentru greselile facute cu voie sau fara voie , dar va spun ca orice ati spune , oricine , orice , noi cei care ne-am schimbat sufleteste datorita predicilor Pr. Visarion nu-l vom trada niciodata , ce-i care-l iubesc nu-l vor trada niciodata, cei care vor sa mearga pe drumul cel ingust nu-l vor trada niciodata.
Acestea fiind spuse, cred ca nu am fost mai obraznica decat combatantii mei si nici nu am ponegrit nici o fata bisericeasca.
Dumnezeu sa ne ajute si sa ne lumineze sufletele !

Reply With Quote