Citat:
|
Īn prealabil postat de cozia
Citat:
|
Īn prealabil postat de mirelat
...Femeia, care e rea, nimic nu-i mai rau,... Deci trebuie cu orice chip s-o faci buna,...
Parintele Arsenie Papacioc - Despre Casatorie
|
Aici este concluzia finala, din ce spune parintele...
|
:) nu, andrei, asta era concluzia semi-finala. pe cea finala vad ca ai omis-o din citat, aceea ca "
cel mai bine este sa nu te grabesti la inceputul inceputurilor". si mai zicea ca "
este dezavantajul celui care se indragosteste prost, care s-a indragostit pentru ca a vazut ceva superficial".
adica, fratilor, sa avem grija de cine si cum ne indragostim, ca mai tarziu suportam consecintele. uite eu, de ex., n-am vrut sa ma marit cu una cu doua si pana la urma cand am decis sa ma marit vedeam lucrurile un pic cam roz, dar starea asta n-a durat prea mult si in urma unor intamplari nefericite, printre care si un accident al sotului meu, a trebuit sa imi asum raspunderea si sa duc greul casei ca s-o scoatem la capat. insa nu imi pare rau, stiu ca toate au un rost pe lumea asta.
acum, la intrebarea cum ar putea barbatii sa le faca pe femeile rele sa fie bune...ma gandesc ca fiecare are o parte buna, care poate fi folosita drept "pivot" pentru a indrepta tendintele rele. poate chiar si un inel cu diamant sa fie acest pivot :)