Citat:
În prealabil postat de spinu
Stefane, puterea vine din interior, din inima ,de unde vine si credinta.Prin iubirea ta poti fi un om puernic caci cea mai mare putere este iubirea.Poti sa lupti cu ispita si sa o invingi. Tu faci la fel ca si mine, nu lupti niciodata pt ca iti este frica sa nu pierzi dar fara sa lupti nu poti castiga.Pana la urma nu ai nevoie de ajutorul nostru si al nimanui pt ca vei muri singur ,toti vom pleca de aici singuri, asa ca roagate TU lui Dumnezeu pt intelepciune caci Dumnezeu este izvorul intelepciunii iar noi suntem pietrele peste care se revarsa,insa unii din noi ne aflam mai la mal.
|
Parca subiectul era eutanasia.
Cu scuzele de rigoare, citind tot ce s-a scris, este ca si cum am urmarit filmul "Sinucidere in direct".
Mie mi-a pierit cheful dupa ce am participat la disectii si am vazut cum ajunge sinucigasuln la Institutul Medico Legal, pe masa de autopsie, de rasul studentilor si celor de pe acolo.
Cu toate ca am invatat doza letala pentru kilogram/corp, dupa ce am vazut un tanar care se sinucisese din dragoste la 21 de ani, mi s-a parut foarte pueril si mi-a parut rau atat pentru el cat si pentru gandurile mele.
Bineinteles ca eram bolnava psihic, gandurile astea nu apar de sanatos ce esti. Dar m-am cautat, la doctor.
Eu am ales tratamentul homeopatic si de atunci, am scapat de problemele de tip depresiv.
Nu recomand nimanui tranchilizante.