View Single Post
Vechi 03.09.2008, 01:29:04
geo.nektarios's Avatar
geo.nektarios geo.nektarios is offline
Senior Member

Data înregistrării: 03.07.2008
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de vsovi
ma geo draga, frumos vorbeshti de parintele Visarion, dar te szminteshte satana, tzi-am mai spus shi data trecuta shi mai sus dar te-ai facut ca n-ai intzeles tzi-am mai spus ca te szminteshte ca sa nu crezi ma geo nici in parintele Arsenie Boca shi nici in Cuvantul Lui Dumnezeu, shi atunci pentru ce il lauzi pe parintele shi maica ta Duhovniceasca, cum ii spui dumneata, ca el nu te-a invatzat ma ca sa te indoieshti, sa renegi proorocii shi sa nu crezi in Dumnezeu pentru ca nu cumva sa te aduni langa ceilaltzi ortodocshi... ca asha cere Cuvantul Lui Dumnezeu, sa va adunatzi cu toata turma parintelui Visarion langa El mai geo... ca asta i-a cerut parintelui Visarion sa va dea strigare sa va adunatzi cu totzii lanaga Cuvantul Lui Dumnezeu, ca doar nu degeaba a grait Domnul ci ca sa nu avem sute de prooroci ci deajuns creshtinului un singur prooroc: Domnul. :)

acum ai priceput? ca altfel va pierdetzi?
Frate draga, daca ma sminteste satana, ai face bine sa te rogi Bunului Dumnezeu pt mine! nu am spus ca nu cred "in" Pr.Arsenie Boca, ci nu cred in ce carti si texte au iesit despre pr.Arsenie (nu toate!) pt ca nu-s autentice, repet: doar doua sunt cartile AUTENTICE: "CAREREA IMPARATIEI" SI "CUVINTE VII"! L-ai cunoscut pe Pr.Arsenie? si daca l-ai fi cunoscut, ca IPS.Laurentiu nu te cred ca l-ai cunoscu, sau ca PR.Teofil Paraian!!!
NU cred nici in "Cuvantul lui Dumnezeu catre pr.Ierodiacon Visarion Iugulescu" asta o o PROFUNDA ABERATIE trecuta pe seama Pr.Visarion ca sa AMAGEASCA LUMEA! Am stat muuult langa pr.Visarion si stiu mai bine sum sta treaba!!! NU EXISTA ASA CEVA!!! si si daca ar fi fost, NU S-AR FI PUBLICAT!!!
Pr.Arsenie Boca NU A FOST PROOROC!!! se pare ca nu stii ca Proorocii au fost NUMAI in Vechiul Testament!!! ceea ce avem de la Domnul Hristos pana acum, avem darul "MAI-INAINTE-VEDERII" sau al "VEDERII CU DUHUL"! care se dobandete de la Domnul Hristos in urma indelungatei nevointe si daruirii totale lui Dumnezeu si implinirii Evangheliei!!! proorocii erau alesi pe curatia vietii lor de catre Dumnezeu si erau unsi cu mir de catre un inaintas al sau, caci il lasa prin porunca Domnului in locul sau! (este o carte a Pr.Prof.Dr.Dumitru Abrudan - "Arheologie Biblica", te org sa o citesti!)
PS: fii barbat!!!
Reply With Quote