Subiect: Nu pot sa ma rog
View Single Post
Vechi 03.09.2008, 15:25:18
vsovi vsovi is offline
Banned

Data înregistrării: 16.02.2007
Locație: har†>>>s'C'e'r
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de C-tin
Citat:
În prealabil postat de vsovi
degeaba zicetzi in voi ca sunteti pe filiera apostoleasca sau ca suntetzi fii ai lui Avraam, ca Avraam nu avea faptele voastre
...le avea sigur pe ale tale :dozingoff: ?

cum de ti-a scapat vraza asta:rolleyes:?
adica degeaba ne erijam la a ne crede copii de creshtini shi ca avem traditzie apostolica shi prin asta gata, suficient ca sa primim moshtenirea, asha gLumeshte, ca shi cum potzi emite pretentzii ca tzi s-ar cuveni a fi un fel de sfintzishor... nu domnule, nu mi-a scapat, ci ziceam doar ca shi la noi se refera cuvantul sf Ioan Botezatorul shi nu doar la cei din vechime, ca Imparatzia se ia cu navala prin staruintza shi nu daca dai navala ca porcul akedian shi spargi gardul shi faci tambalau ca sa tzi se dea partea ce ai impresia ca tzi se cuvine... ca doar eshti fiu... nu Domnule, Dumnezeu shi din pietrele astea ishi poate ridica fii shi fice, care sa moshteneasca Imparatzia Cerurilor, shi iata ca inaintea noastra, a carturarilor shi invatzatorilor shi a fariseilor shi saducheilor shi ingerashilor au intrat desfranatele shi vameshii pentru ca ei s-au pocait shi s-au lasat de pacate...

adica ce vrei sa spui cu faptele mele?

poi Avraam l-a iubit pe Dumnezeu ca L-a cunoscut de foarte departe shi cand a trecut pe la el, s-a inchinat shi L-a primit shi a taiat vitzelul shi i-a dat apa sa-shi spele picioarele shi i-a dat hrana shi L-a slujit shi a stat de vorba cu Dumnezeu shi a indraznit sa-i ceara binele pentru pacatoshii cei mai rai, shi a staruit in bine shi in cererea lui pentru pacatoshi, dar Dumnezeu a fost drept shi iata ca nu era mai mult de un singur drept in doua cetatzi...

n-am eu fapte, ca nu sunt in stare sa primesc pe nici un sarac asha cum l-a primit Avraam pe Dumnezeu, pe niciun strain, pe nici un bolnav, pe nici un flamand... deci cum ash putea sa-tzi raspund la intrebarea ta pironica? decat mahnindu-ma cu nimicnicia mea... de ochii lumii ca defapt ma cred foarte grozav... :(
Reply With Quote