Citat:
În prealabil postat de adrian010155
Vsovi, m-au impresionat cele doua interventii ale tale anterioare. Parca m-ai prezentat pe mine. Cred ca nici eu nu as fi fost in stare sa ma prezint cu atata acuratete. Nu stiam nimic despre Cuvantul lui Dumnezeu pe care l-ai scris in prima postare. Mi-a strapuns firea. Cred ca este un fragment dintr-o scriere mai ampla. Spre rusinea mea, nu am citit-o.
|
poi ce vroiam sa spun e ca eu nici celor carora sunt dator pentru ca au facut multe pentru mine, parintzi sau apropiatzi sau chiar Dumnezeu, nu sunt in stare, probabil din lene shi rautate shi ascundere dushmanoasa, nu-s in stare sa-i primesc asha cum a primit Avraam pe acei oameni, primindu-i shi hranindu-i din putzinul lui pe Acei straini, dar atunci cum o sa-i primesc pe orfani, vaduve, flamanzi, goi, straini alungatzi, ori cei care cer cate ceva :(... sunt prea fatzarnic chiar daca prin texte ash parea vrednic... deci asta am vrut sa spun, lui C-tin, iar de cele spuse de Cuvanul Lui Dumnezeu nu ai cum sa nu fi strapuns shi inflacarat pentru-ca nimeni nu ar putea vorbi asha daca nu ar fi de la Dumnezeu. Cauta shi vei afla... Nici eu n-am reushit sa citesc decat mici pasaje avand mereu impresia ca le voi citi candva mai atent... dar atzipesc shi apoi uit. dar vezi cum incepe:
".......
-Da, Doamne, Te cunosc. Esti Tatãl ceresc.
-Sunt. Sã nu Mã uiti niciodatã.
........."
eu ma ascund mereu ca sa ascund ceva shi ca sa-L uit.... :( .... uneori chiar printre oameni... ingamfandu-ma in chip shtiintzific.