Subiect: Mesaj,propunere
View Single Post
Vechi 04.09.2008, 16:24:45
7th_Brigade_TzHL 7th_Brigade_TzHL is offline
Senior Member

Data înregistrării: 20.03.2008
Implicit

Citat:
În prealabil postat de TEOLOGUL
Nu am gasit nicaieri pe nici un sit ortodox o rubrica de MATRIMONIALE crestin ortodoxe....Oare nu sunt importante´....Eu zic ca sunt foarte importante si necesare....Va indemn sa va ginditi la acest subiect si sa-mi srieti parerile voastre......
Sfanta Scriptura iti spune de ce acest lucru nu este posibil:

Pildele lui Solomon 20:6. [color=red]Multi oameni se lauda[/color] cu marinimia, [color=green]dar un prieten adevarat cine-l afla?[/color]

Cat de usor este pentru o fata sa scrie pe internet ceva de genu "fata cu ochi albastri, parul saten, din familie buna de oameni cinstiti, plina de evlavie sfanta pentru Dumnezeu, care isi tine cuvantul orice s-ar intampla... care stie ce e ravna pentru taina sfanta a cununiei...". Si defapt ea se lauda... dar caracterul ei e mai ruginit decat un motor Dodge din anul 1940...

Cauta daca vrei acolo fete, dar sa stii ca exact cu asta se lauda femeia stricata pe care o descrie Solomon:
Pildele lui Solomon 7
10. Si iata o femeie il intampina, avand infatisare de desfranata si cu prefacatorie in inima;
11. Apriga si de netinut in frau, picioarele ei nu se mai odihneau in casa;
12. Cand in casa, cand afara, stand la panda langa orice colt.
13. Ea il apuca si-l saruta si cu o cautatura obraznica ii zise:
14. "Trebuia sa aduc jertfe de pace; astazi am implinit fagaduintele mele;
(...)
26. Caci ea a ranit pe multi si pe foarte multi i-a omorat.
27. Casa ei sunt caile iadului, care duc la camarile mortii.

tipa aparent religioasa... laudaroasa... dar defapt cu sufletul strain de evlavie...
Reply With Quote